Udgivet i Bade-Bloggen

Turen går til Gardasøen - 3 tips til at forberede dig til den skønneste sommerferie

Af Badedragt.dk

I har endelig fundet drømmedestinationen, og det er intet ringere end Gardasøen i Italien. Hvad end du skal afsted med hele familien eller en gruppe venner, så er det vigtigt at have forberedt sig på alle de rigtige ting. Det kan dog være en overvældende proces, og vi har derfor samlet en liste over de vigtigste ting, som du skal have styr på inden, I drager afsted på ferie.

Rejsen

Hvad end I skal flyve eller køre, så er det vigtigt at have helt styr på transporten. Det er ærgerligt at starte ferien dårligt, fordi der ikke var hundred procent styr på det. Sørg derfor for at have alle de nødvendige dokumenter, billetter, pas osv. klar til afrejse. Husk også løbende at holde styr på flyafgange, da flyselskaber kan ændre dem meget pludseligt.

Hvis i skal køre, så er det vigtigt at have styr på underholdning til den lange tur, især hvis I rejser med børn. En computer, IPad eller telefon, hvor de kan spille spil, se film og generelt blive underholdt, kan redde en lang køretur fra at blive en katastrofe. Så er I ikke helt udkørte, når I lander ved Gardasøen.

Hvis I skal køre, og er flere i bilen som har kørekort, så kan det være en god ide at deles om at køre. Det er utrolig trættende at skulle køre i så lang tid, og det kan godt give en lidt anspændt stemning, hvis der kun er en, der skal køre. Desuden skal I huske at holde rigeligt med pauser, så I kan få strækket benene.

Derudover kan det være en god ide at købe nogle støttestrømper til den lange køretur. Støttestrømper er med til at forbedre din blodcirkulation fra dine fødder til dit hjerte. Selvom det kan lyde som noget gamle mennesker bruger, så kan det sagtens bruges i alle aldre. Det kan være med til at gøre jeres køretur meget mere behageligt.

Aktiviteter

Når der er styr på transporten, så kan det være en god ide at begynde at planlægge aktiviteter. Selvom der gerne skal være plads til noget frirum, kan det være en god ide at planlægge ture eller specifikke aktiviteter på bestemte dage. På denne måde skal I ikke først til at finde ud af hvad I har lyst til og hvornår I gerne vil gøre det, når I er nået frem.

Eftersom I skal til Gardasøen, skal der selvfølgelig være masser af tid til afslapning ved vandet eller poolen. Men der er stadig masser af aktiviteter ved og nær Gardasøen, som I kan få tiden til at gå med.

Gardasøen er placeret mellem Venedig og Milano, og det er derfor oplagt at tage en dagstur til en eller begge byer. I Venedig kan I opleve de smukke kanaler, som snor sig igennem byen. Det er en helt speciel oplevelse, som ikke findes mange andre steder i verden.

Desuden kan I besøge den overdådige Markusplads, som også huser Markuskirken og Dogepaladset. Milano er derimod et af modeverdens omdrejningspunkter og er et must for alle modeelskere. Her kan I shoppe alle luksusmærker, samt mindre dyre mærker. Milano er også hjemsted for mange smukke kulturelle attraktioner, som er oplagt hvis I er glade for historie og kultur.

Hvis I ikke ønsker at rejse for langt væk, er der heldigvis også mange aktiviteter ved Gardasøen, som I kan få tiden til at gå med. Hvis børnene er med kan Gardaland, Italiens største forlystelsespark, som både voksne og børn kan nyde godt af. En anden meget populær turistattraktion er Parco Natura Viva. Det er en kæmpe dyrepark, med mere end 1.500 dyr. I kan køre på en 7 km lang vej, der tager jer helt ud til både giraffer, løver og hyæner. Det vil med garanti blive en uforglemmelig dag.

Pakning

Det er altid lidt stressende at skulle pakke til sin rejse. Vi foreslår derfor, at man begynder I god tid med at finde ud af, hvad I gerne vil have med. Det er også en god ide at tjekke ens garderobe, for at se, om noget mangler eller skal opdateres. Det er vigtigt at have et par gode sko, som kan klare lange gåture.

Det kan være fristende at købe nye sko til lejligheden, men sørg for at have gået dem til inden. Der er ikke noget værre end et par sko som skarver eller ikke er nær så gode at gå i, som man troede. Et par gode shorts er også vigtigt, da det kan blive meget varmt ved Gardasøen, og det er derfor et must.

Sørg for at dine shorts ikke er for korte, stramme eller løse. Det er træls at skulle gå at rette på sit tøj i løbet af dagen, og ubehageligt tøj kan være super irriterende og distraherende. Husk desuden er det vigtigt at pakke rigeligt med solcreme, og andet du kan bruge til at beskytte dig selv mod solen såsom en kasket eller solhat. Hvis det skulle gå helt galt, og det viser sig at I har glemt noget vigtigt, så er det heldigvis muligt at finde langt det meste i Italien.

Det allervigtigste når I skal på ferie er selvfølgelig at I har en god tur. At være godt forberedt kan hjælpe mod, at der opstår problemer. Der er desværre sjældent noget, som går helt uden problemer, men det er jo også en del af at rejse. Bare husk på at nyde din ferie.

Find det du mangler på badedragt.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.171 produkter fra mere end 85 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 8.292 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-17 08:46:03.

8
Produkttyper
4.171
Produkter
97
Brands
85
Forhandlere
8.292
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.