Udgivet i Bade-Bloggen

Sådan bliver kroppen strandklar til sommer - 6 gode råd

Af Badedragt.dk

Når de varme måneder og sommeren nærmer sig, så er der mange, der begynder at tale lidt ekstra om "bikini-kroppen", og hvad man nu ellers kalder det. Altså begynder man at forberede sig på en tid, hvor man skal til at vise lidt mere hud frem, og derfor sætter træningen også ekstra meget ind hos mange. Derfor kan du følge med lige her, hvor der kommer 6 gode råd til at gøre kroppen strandklar til sommerens ankomst.

Den rette indstilling: En sund krop hele året rundt

Inden vi kommer for godt i gang med de gode råd, er det lige vigtigt at nævne, at bestræbelsen efter den lækre sommerkrop, som kan vises frem på stranden også helst skal være et mere generelt mål for ens krop. Altså at man gå efter den type vægttab, som gerne skal være vedvarende, så det kommer til at handle om både det fysiske og mentale.

Det er nemlig vigtigt at få et varigt vægttab, så man ikke kun gør det for at få den flotte sommerkrop, men også for generelt at få et sundere forhold til sin krop. Så i stedet for netop at stræbe efter at få den helt perfekte sommerkrop, skal man måske bare gå efter at få et sundere forhold til sin krop. Så bliver kroppen også strandklar helt af sig selv, fordi man ændrer på den måde, man opfatter sig selv og sin krop.

Et vægttabsforløb man kan se sig selv i

I forhold til forrige afsnit er det altså vigtigt, at både det fysiske og det mentale er med på en og samme tid. For selvfølgelig kan det være rart at se sin krop forandre sig og bliver tyndere eller mere muskuløs, men man skal også sørge for, at processen sker på en måde, hvor man hele tiden føler, at man har sig selv med i det.

Bestræbelserne efter den flotte strandkrop, hvor det hele sidder som det skal, skal jo helst ikke ende med at påvirke humøret negativt. Så man skal sørge for at få stablet et vægttabsforløb på benene, hvor man selv kan følge med og måske endda også synes, at det er skønt nok at få nogle lidt sundere hverdag i sit liv - så er det også nemmere at få en god balance mellem krop og psyke.

Træningsdelen

I forhold til den måde man træner på, er det vigtigt, at man finder den form for træning, som man føler, at man får mest ud af. Både i forhold til at det gør noget godt for den fysiske krop, og at man kan se den forandring, man gerne vil se, og i forhold til at man også nyder sin træning.

For selvom det er hårdt at træne og motionere, så er det også noget, som rigtig mange kan komme til at nyde - i hvert fald hvis man har valgt den rette træningsform. For når man kan lide sin træning, så går det hele også op i en højere enhed - så føles det ikke som en tung byrde at komme i form, men derimod som noget godt, man gør for sig selv.

Diæten

Diæten eller kosten er naturligvis også en del af ethvert vægttabsforløb, og her gælder nogenlunde de samme regler som for træningsdelen - altså at man finder en kostplan, som siger en noget. Hvis man kan mærke, at man ikke bliver glad og netop ikke har sig selv med i forløbet, hvis man udelukkende spiser kedelige, sunde ting, så må man på en eller anden måde få lavet lidt om på diæten. Der er nemlig mange kostvejledere og vægttabsvejledere, der har sammensat mere spændende menuer, hvor man næsten kan blive helt i tvivl om, hvorvidt det er en kur, man er på.

Så det handler også om at finde nogle gode, sunde og nærende retter, som man ikke bliver træt af, men som man tværtimod glæder sig til at sætte tænderne i, fordi det simpelthen er så lækkert. Og jo længere tid, man har været i et vægttabsforløb, jo flere lækre og sunde retter lærer man også at lave - og så bliver den sunde diæt jo bare en del af hverdagen.

Hverdagens vaner

Hvis man meget gerne ser, at man til sommer kan være stolt af at vise sin krop frem på stranden, så kan det også nogle gange være nogle meget simple ændringer i hverdagen, som kan være med til at hjælpe en på rette vej.

Der er selvfølgelig de dele med kost og motion, som vi har været inde på tidligere, men det handler jo i bund og grund om de vaner, man generelt har - og hvorvidt de er sunde eller ej. En meget sund vane, som både smitter af på kroppen og psyken, er at gå ture - gerne en meget lang tur hver eneste dag.

En anden god og sund vane kunne også være at drikke meget vand hver dag. Det er små ting, som man måske tænger er meget nemme at få udført i hverdagen, og de kan faktisk fører en tættere på de mål, man har, end man skulle tro. Så lav de ændringer i hverdagen, der er nødvendige for, at du kan føle dig tilfreds med dig selv og din krop.

Når kroppen endelig skal vises frem: En smart badedragt

Når du har været flere af de forrige steps igennem og føler, at du er klar, både fysisk og psykisk, til at vise din egen, smukke krop frem på stranden, så skal man selvfølgelig også have noget lækkert badetøj at vise kroppen frem i.

Her er en del af det også at vælge en badedragt, bikini, eller hvad man nu foretrækker, der fremhæve de ting ved kroppen, som man godt kan lide. Ellers skal man selvfølgelig også bare vælger en stil, nogle mønstre eller nogle farver, som man synes er smukke.

Og endelig: Hvis man selv hviler i sin krop og hviler i det badetøj, man har valgt at tage på, så kommer man også bare til at ose af selvtillid og selvkærlighed, når man viser sin krop frem på stranden til sommer.

Find det du mangler på badedragt.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.171 produkter fra mere end 85 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 8.292 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-17 08:46:03.

8
Produkttyper
4.171
Produkter
97
Brands
85
Forhandlere
8.292
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.