Udgivet i Bade-Bloggen

10 gode gaveideer til hende der elsker sol og strand

Af Badedragt.dk

Kender du en, som bare ikke kan få nok af sol og strandlivet? Har hun tilfældigvis en fødselsdag lige om lidt? Så er det den perfekte lejlighed til at forære hende en lækker gave til sommerens strandture.

Sommeren er lige om hjørnet, og når solen titter frem her i Danmark, så flokkes vi til strand og badesteder for at slikke sol og svømme rundt på bølgen blå. Derfor er det en genial ide at forære en dejlig gave til hende den strandglade. Du kan også finde mange flere gode gaveideer her, hvis du mangler inspiration.

I denne artikel får du 10 gode gaveideer, som din mor, veninde eller søster kan tage med på stranden til sommer.

1. En ny badedragt

Du kan ikke undvære en badedragt eller bikini på stranden, og er der noget bedre end en spritny en af slagsen? Glæd hende med en flot ny badedragt i flotte sommerfarver, som hun vil elske at vise frem på stranden i år.

Der findes så mange fede badedragt-designs med flotte mønstre, som bare ser supersmarte ud. Hvis du kender lidt til hendes yndlingsfarver eller tøjstil, så kan du med garanti finde en passende badedragt, som hun vil elske at have på.

2. Et strandtæppe

Der er ikke nogen, som har lyst til at sidde på det bare sand, når de er på stranden. Det er også irriterende at skulle bruge sit våde håndklæde at sidde på, for så ender man med at slæbe en hel sandkasse med hjem.

Et strandtæppe er den perfekte gave til hende, som bare elsker at dase på stranden dagen lang. Strandtæpper suger ikke sand og vand til sig på samme måde som et håndklæde, så det er nemmere at børste af igen. Samtidig er strandtæpper super flotte og langt mere moderne end et håndklæde.

3. En strandtaske

Der er rigtig mange ting, som man skal slæbe med til en dag på stranden. Snacks, kolde drikkevarer, solcreme, en god bog, håndklæde med mere. Det hele skal naturligvis pakkes ned i en smart strandtaske. Glæd den strandglade med en flot ny taske, som har plads til det hele.

Du kan med fordel vælge en fed strandtaske med mange små ekstra rum til at opbevare diverse ting og sager, så de er nemme at finde uden, at man behøver stå på hovedet i tasken og lede efter sine sager.

4. En parasol

Især på de danske strande er det svært at finde skygge, hvis man gerne vil ligge tæt på vandet. Selvom det er lækkert at slikke en masse sol, så er det en god ide at opholde sig lidt i skyggen især mellem kl 12:00 og 15:00, hvor solen står skarpest.

Hende der elsker strand og sol vil med garanti værdsætte, at du forærer hende en flot og praktisk strandparasol, som hun kan tage med på sig på stranden. Strandparasoler findes i mange forskellige størrelser. Nogle er små og kompakte og kan sagtens pakkes ned i en strandtaske.

5. En kølertaske

Man kan ikke undvære et par kolde drinks til en lang strandtur. Der er ikke noget værre end at sidde på stranden med en lunken og flad drink, når man er blevet godt tørstig af varmen.

En god kølertaske er guld værd! På den måde kan man holde sine drinks kolde i flere timer. Samtidig har man mulighed for at pakke en masse lækker mad, uden at man skal bekymre sig om, at det bliver snasket og varmt. Det kunne for eksempel være, at man gerne ville have en lækker sandwich med sig, en klase vindruer eller måske lidt chips med dip.

6. En badering eller badeseng

Bestil en sjov oppustelig badering eller et badedyr til den strandglade. Dette er en ægte luksusgave til hende, som godt kan lide at slappe af ude på bølgen blå. Der findes mange sjove, og endda super praktiske, baderinge- og senge med kopholdere og andre sjove funktioner.

De kommer også i skøre designs som for eksempel en donut eller en stor pink flamingo. Hende den strandglade vil med sikkerhed tiltrække masser af opmærksomhed på stranden, mens hun driver rundt i en oppustelig eksotisk fugl.

7. Flotte solbriller

Solbriller er ikke bare for praktikalitet, de er også et fashion statement. Der er ingen strandtur uden et par lækre solbriller. Glæd hende med et par af de nyeste moderne solbriller, som matcher hendes stil. Solbriller er blevet en af de mest populære accessories, og de kan ihvertfald ikke undværes, når man skal på strandtur.

Selvfølgelig ser solbriller super smarte ud, men det er også vigtig at beskytte sine øjne mod solen, hvis man sidder længe på stranden på en skyfri dag. Solen kan nemlig være rigtig hård, især mod ens øjne. Derfor er det vigtigt at beskytte øjnene med solbriller, når man ligger og soler sig.

8. En solcreme i god kvalitet

Dette er en praktisk men ikke desto mindre rigtig vigtig gave. God solcreme er faktisk temmelig dyrt, så hvis du skal have fat i en ordentlig kvalitetscreme, så koster det også en del penge. Du vil garanti glæde den solglade med en kvalitetscreme, som kan beskytte hende mod den skarpe sol.

Solbadning er lækkert, men det skal aldrig foregå uden et godt lag solcreme, hvis man gerne vil beskytte sin hud mod de skadelige UV stråler. Derfor er en god solcreme en rigtig fin gave, som den strandglade vil elske at få foræret.

9. Et bare gode flip-flops eller strandsandaler

Man tager ikke sine kondisko eller høje hæle med på stranden. Strandsko eller flip-flops er et must have, så man kan traske igennem det bløde sand i et par åbne sko, som man kan lufte tæerne i.

Forær hende et par flotte flip-flops eller strandsko i gave, så hun kan vandre komfortabelt rundt på stranden. Skoene skal også helst kunne tåle vand, så de kan holde til at en lille bølge eller to skyller over skoene, når man trasker rundt i vandkanten og nyder sin stranddag.

10. Et hurtigtørrende håndklæde

Et hurtigtørrende håndklæde er langt bedre at tage med sig end sit normale badehåndklæde. Især hvis man hele tiden render frem og tilbage fra havet og op og tørre sig, så er et hurtigtørrende håndklæde en super god ide.

Et hurtigtørrende håndklæde er lavet i et specielt materiale, som lynhurtigt tørrer igen efter man har brugt det. Det er også nemt og kompakt at have med sig på stranden, og også nemt at rengøre fra sand efter strandturen.

Hurtigttørrende håndklæder er også perfekte at tage med på ferie, hvis man gerne vil pakke let. De kan puttes ned i et hylster, som ikke er større end en toilettaske, så de fylder ingenting i ens rejsekuffert.

Find det du mangler på badedragt.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.171 produkter fra mere end 85 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 8.292 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-17 08:46:03.

8
Produkttyper
4.171
Produkter
97
Brands
85
Forhandlere
8.292
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.