Du er landet på Badedragt.dk, det helt rigtige sted at finde badedragt med ben. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badedragt med ben tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Arena badedragt med ben til damer – Finding HL – Sort

 • Dagens pris: 479,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Arena
 • Farve: Sort

Første anbefaling på listen er fra mærket Arena.

Det bedste tilbud på “Arena badedragt med ben til damer – Finding HL – Sort” vi har fundet er hos Watery.dk hvor prisen lige nu er 479,-

Se hos Watery.dk ❯❯

2: Speedo badedragt med ben til piger – Endurance+ – Sort

 • Dagens pris: 309,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Speedo
 • Farve: Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Watery.dk, hvor du kan købe Speedo badedragt med ben til piger – Endurance+ – Sort til kun 309,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

3: Mirou badedragt med ben til damer – Capri 450s – Sort/lyseblå

 • Dagens pris: 174,50 kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Mirou
 • Farver: Sort, Lyseblå

Næste anbefaling er “Mirou badedragt med ben til damer – Capri 450s – Sort/lyseblå”.

Dagens bedste tilbud på “Mirou badedragt med ben til damer – Capri 450s – Sort/lyseblå” har vi fundet hos Watery.dk hvor prisen lige nu er 174,50 kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

4: Arena badedragt med ben til damer – Finding HL – Blå/hvid

 • Dagens pris: 479,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Arena
 • Farver: Hvid, Blå

Produkt nummer 4 på vores “badedragt med ben-liste” er Arena badedragt med ben til damer – Finding HL – Blå/hvid som du lige nu kan købe for 479,- hos Watery.dk

Se hos Watery.dk ❯❯

5: Watery badedragt med ben til damer – Amaya – Sort

 • Dagens pris: 365,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Watery
 • Farve: Sort

Sidste produkt på vores liste er Watery badedragt med ben til damer – Amaya – Sort som vi har fundet til 365,- hos Watery.dk.

Se hos Watery.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badedragt med ben i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badedragt med ben:

Dyreste Badedragt med Ben på listen er Arena badedragt med ben til damer – Finding HL – Sort fra Watery.dk med en pris på 479.00. Billigste udvalgte Badedragt med Ben er Mirou badedragt med ben til piger – 244s-g – Sort/lyseblå som du kan købe for 134.50 hos Watery.dk. Forskellen på de to priser er 344.5 kr.
Ovenstående Badedragt med Ben data og priser er hentet fra 3 butikker (Watery.dk, Curvii.dk, Billigsport24). Alle Badedragt med Ben tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedragt med Ben guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedragt med Ben blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedragt med Ben:

Købsguide til badedragt med ben

Alle har brug for badetøj engang imellem – om så det er for en svømmetræning, til vandpolo, pjask i poolen eller en tur på stranden. En badedragt med ben er lidt af en genre for sig, men rigtig mange kvinder er faktisk vilde med denne type badedragt. De er nemlig rigtig komfortable.

Af den grund er det også helt fantastisk, at badedragten med ben efterhånden vinder mere og mere indpas i svømmemiljøer rundt omkring. Og det til trods for at denne type badedragt var alt, man kendte for hundrede år siden.

Er du også interesseret i trenden, så er der nogle ting, som er vigtige at vide, inden man køber. Læs derfor med her for inspiration.

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

Vælg en badedragt med ben, hvis du gerne vil indskrive dig i den vintage tradition, som er blevet skabt. Fra 1900 begyndte badekjolen at blive mindre: Først forsvandt ærmerne, og så blev benene kortet af til midten af låret.

Denne version af badedragten, som vi kender den i dag men med ben, var uhyre populær i 1910’erne, i the roaring 20s og helt op til 60’erne, hvor både ærmer og ben langsomt blev kortere. En badedragt med ben til damer var fantastisk mode, og det er da også derfor, at vi på stranden i dag ser flere retro badedragter i denne stil.

Disse typer badedragte har gerne polkaprikker, striber, en sweetheart neckline, brede stropper eller ingen stropper og en synlig talje. For at matche den retro strandmode gå da efter disse ting.

Overvej også hvilke farver der klæder din hudtone og udforsk diverse, interessante mønstre. Hvis du derimod er interesseret i en badedragt med ben til sport, så er der helt andre aspekter, som er vigtige.

Kan jeg købe badedragt med ben til sport?

Kigger man på de professionelle, kvindelige svømmere, så ser man, at deres badedragter ingen ben har, men derimod blotter hoften.

Det skyldes, at det er lettere at glide gennem vandet, når der er såkaldt mindre ‘drag’, altså modstand, som kan sænke dig. Er du ikke topatlet, kan du dog sagtens vælge en svømmedragt med ben til brug til svømmetræningen.

Disse såkaldte legsuits ser sporty ud og er gerne lavet af en form for spandex. De er perfekte, hvis du gerne vil have, at din krop bliver dækket en smule mere for komfortens skyld.

Lige omkring låret og hoften er et område, vi kvinder ikke nødvendigvis er ovenud lykkelige for at vise frem. Så mangler du selvtilliden til at gå ud i badedragt med bare ben og hofter, er en sporty legsuit et oplagt valg.

De er også helt perfekte, hvis du er glad for at dyrke vand aerobics.

Er du heller ikke glad for at barbere din bikinilinje, men alligevel har kvaler med at vise det frem, så er det problem også løst med en legsuit.

Hvilke mærker laver en god badedragt med ben til kvinder?

Er du ude efter en sportslig badedragt med ben som dame, så er Speedo, Adidas og Arena bestemt nogle af topmærkerne at gå til.

Er du vildere med et blomstret eller farvet look, til når du skal dase på stranden, så har Seafolly nogle virkelig fine badedragter med ben til kvinder. Du kan selvfølgelig også altid vælge at købe en almindelig badedragt og kombinere den med mønstrede eller sporty badeshorts eller spandex.