Bedste Badedragt med Ben - se top 11

Priser og lagerstatus på nedenstående badedragter med ben er senest opdateret i dag (18/06 - 2024) kl. 08:46

Du er landet på Badedragt.dk, det helt rigtige sted at finde badedragter med ben. Vi har udvalgt 11 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det badedragt med ben tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 11 forskellige badedragter med ben fra 5 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Arena badedragt med ben til damer - Finding HL - Sort - Badedragter til damer - Med ben

Arena badedragt med ben til damer - Finding HL - Sort - Badedragter til damer - Med ben

499 kr.

Billede af Watery badedragt med ben til damer - Venilla - Mørkeblå/lyserød - Badedragter til damer - Med ben

Watery badedragt med ben til damer - Venilla - Mørkeblå/lyserød - Badedragter til damer - Med ben

319 kr.

Billede af Mirou badedragt med ben til damer - 244S - Lyseblå/sort - Badedragter til damer - Med ben

Mirou badedragt med ben til damer - 244S - Lyseblå/sort - Badedragter til damer - Med ben

309 kr.

Billede af Speedo badedragt med ben til piger - Printed Panel - Sort/blå - Badedragter til piger - Med ben

Speedo badedragt med ben til piger - Printed Panel - Sort/blå - Badedragter til piger - Med ben

385 kr.

315 kr.

Billede af Watery badedragt med ben til damer - Venilla - Sort - Badedragter til damer - Med ben

Billede af Beco badedragt med ben til damer - Maxpower - Blå/sort - Badedragter til damer - Svømmedragt

Billede af Arena badedragt med ben til piger - Finding - Sort - Badedragter til piger - Med ben

Billede af Speedo Badedragt - Hyperboom Splice Muscleback - Navy/Pink

Speedo Badedragt - Hyperboom Splice Muscleback - Navy/Pink

329,95 kr.

Billede af Arena badedragt med ben til damer - Finding HL - Mørkeblå - Badedragter til damer - Med ben

Billede af Mirou badedragt med ben til damer - 244S - Sort/hvid - Badedragter til damer - Med ben

Du kigger lige nu på 11 badedragter med ben fra 5 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Arena Beco Mirou Speedo Watery

Købsguide til badedragt med ben

Alle har brug for badetøj engang imellem - om så det er for en svømmetræning, til vandpolo, pjask i poolen eller en tur på stranden. En badedragt med ben er lidt af en genre for sig, men rigtig mange kvinder er faktisk vilde med denne type badedragt. De er nemlig rigtig komfortable.

Af den grund er det også helt fantastisk, at badedragten med ben efterhånden vinder mere og mere indpas i svømmemiljøer rundt omkring. Og det til trods for at denne type badedragt var alt, man kendte for hundrede år siden.

Er du også interesseret i trenden, så er der nogle ting, som er vigtige at vide, inden man køber. Læs derfor med her for inspiration.

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

Vælg en badedragt med ben, hvis du gerne vil indskrive dig i den vintage tradition, som er blevet skabt. Fra 1900 begyndte badekjolen at blive mindre: Først forsvandt ærmerne, og så blev benene kortet af til midten af låret.

Denne version af badedragten, som vi kender den i dag men med ben, var uhyre populær i 1910’erne, i the roaring 20s og helt op til 60’erne, hvor både ærmer og ben langsomt blev kortere. En badedragt med ben til damer var fantastisk mode, og det er da også derfor, at vi på stranden i dag ser flere retro badedragter i denne stil.

Disse typer badedragte har gerne polkaprikker, striber, en sweetheart neckline, brede stropper eller ingen stropper og en synlig talje. For at matche den retro strandmode gå da efter disse ting.

Overvej også hvilke farver der klæder din hudtone og udforsk diverse, interessante mønstre. Hvis du derimod er interesseret i en badedragt med ben til sport, så er der helt andre aspekter, som er vigtige.

Kan jeg købe badedragt med ben til sport?

Kigger man på de professionelle, kvindelige svømmere, så ser man, at deres badedragter ingen ben har, men derimod blotter hoften.

Det skyldes, at det er lettere at glide gennem vandet, når der er såkaldt mindre 'drag', altså modstand, som kan sænke dig. Er du ikke topatlet, kan du dog sagtens vælge en svømmedragt med ben til brug til svømmetræningen.

Disse såkaldte legsuits ser sporty ud og er gerne lavet af en form for spandex. De er perfekte, hvis du gerne vil have, at din krop bliver dækket en smule mere for komfortens skyld.

Lige omkring låret og hoften er et område, vi kvinder ikke nødvendigvis er ovenud lykkelige for at vise frem. Så mangler du selvtilliden til at gå ud i badedragt med bare ben og hofter, er en sporty legsuit et oplagt valg.

De er også helt perfekte, hvis du er glad for at dyrke vand aerobics.

Er du heller ikke glad for at barbere din bikinilinje, men alligevel har kvaler med at vise det frem, så er det problem også løst med en legsuit.

Hvilke mærker laver en god badedragt med ben til kvinder?

Er du ude efter en sportslig badedragt med ben som dame, så er Speedo, Adidas og Arena bestemt nogle af topmærkerne at gå til.

Er du vildere med et blomstret eller farvet look, til når du skal dase på stranden, så har Seafolly nogle virkelig fine badedragter med ben til kvinder. Du kan selvfølgelig også altid vælge at købe en almindelig badedragt og kombinere den med mønstrede eller sporty badeshorts eller spandex.

Find det du mangler på badedragt.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.171 produkter fra mere end 85 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 8.292 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-17 08:46:03.

8
Produkttyper
4.171
Produkter
97
Brands
85
Forhandlere
8.292
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.