Du er landet på Badedragt.dk, det helt rigtige sted at finde badedragt til børn. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badedragt til børn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Funkita badedragt til piger – Diamond Back – Brushed Up

 • Dagens pris: 339,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Funkita

Første anbefaling på listen er fra mærket Funkita.

Det bedste tilbud på “Funkita badedragt til piger – Diamond Back – Brushed Up” vi har fundet er hos Watery.dk hvor prisen lige nu er 339,-

Se hos Watery.dk ❯❯

2: Speedo badedragt til piger – Plastisol Placement Muscleback – Sort/pink

 • Dagens pris: 309,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Speedo

Anden anbefaling har vi fundet hos Watery.dk, hvor du kan købe Speedo badedragt til piger – Plastisol Placement Muscleback – Sort/pink til kun 309,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

3: Arena konkurrence badedragt til piger – ST 2.0 – Mørkeblå

 • Dagens pris: 895,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Arena

Næste anbefaling er “Arena konkurrence badedragt til piger – ST 2.0 – Mørkeblå”.

Dagens bedste tilbud på “Arena konkurrence badedragt til piger – ST 2.0 – Mørkeblå” har vi fundet hos Watery.dk hvor prisen lige nu er 895,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

4: Arena badedragt til piger – Revelation V Back – Rød/gul

 • Dagens pris: 239,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Arena

Sidste produkt på vores liste er Arena badedragt til piger – Revelation V Back – Rød/gul som vi har fundet til 239,- hos Watery.dk.

Se hos Watery.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badedragt til børn i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badedragt til børn:

Dyreste Badedragt til Børn på listen er Arena konkurrence badedragt til piger – ST 2.0 – Grey Map (Sort/Grå) (Limited) fra Watery.dk med en pris på 975.00. Billigste udvalgte Badedragt til Børn er Crossbow – Pige badedragt – Navy – Str. 98/104 som du kan købe for 25.00 hos DanskOutlet.dk. Forskellen på de to priser er 950 kr. – de 4 Badedragt til Børn vi har fundet koster i gennemsnit 11692.99 kr.
Ovenstående Badedragt til Børn data og priser er hentet fra 6 butikker (Watery.dk, Smallfashion, Brands4kids-shop, Kids-world, Billigsport24, DanskOutlet.dk). Alle Badedragt til Børn tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedragt til Børn guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedragt til Børn blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedragt til Børn:

Købsguide til badedragter til børn

Generelt når der skal købes tøj til børn, er der lidt mere end bare udseende, og hvordan tøjet sidder, der har betydning. Børns hud er mere sart, særligt hvis de er helt små, så derfor skal den også passes mere på.

Når du skal finde en badedragt til et barn, er der derfor en række specifikationer ved badetøjet, som er gode at kigge efter. Læs med i denne guide for at finde ud af, hvad der er godt at vide, inden du køber en badedragt til et barn.

Hvilken badedragt skal jeg vælge til mit barn?

Først og fremmest gælder det om at finde noget godt badetøj, som sidder godt på dit barn.

Den skal ikke stramme, være for lille eller for stor. Heldigvis laves de fleste badedragter til børn af et stretch-materiale, så du kan nogenlunde gå efter den størrelse, du plejer at købe. Det er selvfølgelig også vigtigt at finde en dragt, som dit barn gider at have på. Jo ældre de bliver, jo mere vil de gerne bestemme, så hvis du vil have dit barn i en miljøvenlig og sund dragt, må det være det, du præsenterer dem for. Mønster og farve er mindre vigtigt – men er din datter stædig, kan det godt blive lidt af en kamp alligevel.

De fleste dragter, som man finder på markedet, dækker godt. Hvis din datter ikke er så gammel, kan du med fordel vælge en dragt med ben og ærmer, så den beskytter endnu mere mod solen.

Kan man købe badedragter til børn med UV-beskyttelse?

Badetøj til et børn har den ultimative egenskab, at den skal beskytte mod solen.

Det betyder, at du skal kigge efter badetøj med en UV-beskyttende teknologi. Du kan få dragter som er 30+, 40+ og 50+, og det er naturligvis sidstnævnte som beskytter bedst. Lidt UV-beskyttelse er dog bedre end ingen.

Kombinér også helst badeoutfittet med en solhat og masser af solcreme, hvor badetøjet ikke dækker.

Kan man købe økologiske badedragter til børn?

Er du ikke interesseret i, at dit barn skal gå rundt i tøj, som er farvet med alskens kemikalier, så kan det også være en fordel at kigge efter økologiske badedragter. Disse er miljøvenligt farvet som regel uden tungmetaller, crom og kobber. Mens langt det meste badetøj til børn er UV-beskyttende er markedet for økologisk badetøj noget mindre. Men hold øje med Øko-Tex certifikatet for både miljøets og dit barns skyld.

Hvilke mærker laver badedragter til børn?

Det er både de gængse sportsmærker og de almindelige børnetøjsmærker, som laver badedragter til børn. For eksempel Arena og Hummel er ude med en masse badetøj, som er oplagt til at have med i svømmehallen. Soft Gallery, Color Kids, Mini a Ture, Noa Noa og Molo laver også alle nogle rigtig fine dragter med UV-beskyttelse.

Når der skal bades, så skal der oftest en badedragt til, medmindre din datter hellere bare vil have badeshorts på. Der er mange at finde på markedet, så husk at sortér det fra, som ikke er UV-beskyttende og gerne det, som ikke er økologisk. Det er det sundeste valg, selvom prisen naturligvis også kan spille ind.

Dertil er der selvfølgelig også barnets præferencer for, hvordan tøjet skal se ud, som kan være en stor faktor, når man skal vælge badetøj.