Du er landet på Badedragt.dk, det helt rigtige sted at finde badedragt til børn. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badedragt til børn tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Etirel Laura Badedragt Junior Unisex Tøj Sort 116

  • Farve: Sort

Vores første anbefaling er “Etirel Laura Badedragt Junior Unisex Tøj Sort 116” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
EITREL Laura er en badedragt til børn, i et lækkert blødt og hurtigtørrende materiale.
Badedragten er med elastik, der bringer optimeret pasform og bevægelighed…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Tecnopro Ralyssee Ii Badedragt Junior Unisex Tøj Sort 140

  • Farve: Sort

Vores anden anbefaling er “Tecnopro Ralyssee Ii Badedragt Junior Unisex Tøj Sort 140” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
TECNOPRO – Ralyssee II Badedragt Junior – Unisex – Tøj – Sort – 140…

Tjek bedste pris ❯❯

3: Firefly Annalou Badedragt Junior Unisex Tøj Multifarvet 116

  • Farve: Multifarvet

Næste anbefaling er “Firefly Annalou Badedragt Junior Unisex Tøj Multifarvet 116” som er nummer 3 på vores liste

Forhandlerens beskrivelse:
FIREFLY – Annalou Badedragt Junior – Unisex – Tøj – Multifarvet – 116…

Tjek bedste pris ❯❯

4: Firefly Annalou Badedragt Junior Unisex Tøj Multifarvet 176

  • Farve: Multifarvet

Produkt nummer 4 på vores “badedragt til børn-liste” er Firefly Annalou Badedragt Junior Unisex Tøj Multifarvet 176

Forhandlerens beskrivelse:
FIREFLY – Annalou Badedragt Junior – Unisex – Tøj – Multifarvet – 176…

Tjek bedste pris ❯❯

6: Speedo Splashback Badedragt Piger Tøj Sort 116

  • Mærke: Speedo
  • Farve: Sort

Forhandlerens beskrivelse:
Speedo – Splashback badedragt – Piger – Tøj – Sort – 116…

Tjek bedste pris ❯❯

7: Speedo Splashback Badedragt Piger Tøj Pink 140

  • Mærke: Speedo
  • Farve: Pink

Forhandlerens beskrivelse:
Speedo – Splashback badedragt – Piger – Tøj – Pink – 140…

Tjek bedste pris ❯❯

8: Speedo badedragt til piger – Digital Placement Splashback – Sort/rød

  • Mærke: Speedo
  • Farver: Rød, Sort

Sidste produkt på vores liste er Speedo badedragt til piger – Digital Placement Splashback – Sort/rød som vi har fundet til 159,95 hos Intersport DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Speedo – Splashback badedragt – Piger – Tøj – Pink – 116…

Tjek bedste pris ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badedragt til børn i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badedragt til børn:

Dyreste Badedragt til Børn på listen er Arena konkurrence badedragt til piger – ST Openback – Lyseblå fra Watery.dk med en pris på 1045.00. Billigste udvalgte Badedragt til Børn er Crossbow – Pige badedragt – Orange – Str. 98/104 som du kan købe for 25.00 hos DanskOutlet.dk. Forskellen på de to priser er 1020 kr.
Ovenstående Badedragt til Børn data og priser er hentet fra 10 butikker (Intersport DK, Watery.dk, Luksusbaby Danmark, Kids-world.dk, Brands4kids-shop, Smallfashion, Faktorfobi, Citatshirts.dk, Billigsport24, DanskOutlet.dk). Alle Badedragt til Børn tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedragt til Børn guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedragt til Børn blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedragt til Børn:

Købsguide til badedragter til børn

Generelt når der skal købes tøj til børn, er der lidt mere end bare udseende, og hvordan tøjet sidder, der har betydning. Børns hud er mere sart, særligt hvis de er helt små, så derfor skal den også passes mere på.

Når du skal finde en badedragt til et barn, er der derfor en række specifikationer ved badetøjet, som er gode at kigge efter. Læs med i denne guide for at finde ud af, hvad der er godt at vide, inden du køber en badedragt til et barn.

Hvilken badedragt skal jeg vælge til mit barn?

Først og fremmest gælder det om at finde noget godt badetøj, som sidder godt på dit barn.

Den skal ikke stramme, være for lille eller for stor. Heldigvis laves de fleste badedragter til børn af et stretch-materiale, så du kan nogenlunde gå efter den størrelse, du plejer at købe. Det er selvfølgelig også vigtigt at finde en dragt, som dit barn gider at have på. Jo ældre de bliver, jo mere vil de gerne bestemme, så hvis du vil have dit barn i en miljøvenlig og sund dragt, må det være det, du præsenterer dem for. Mønster og farve er mindre vigtigt – men er din datter stædig, kan det godt blive lidt af en kamp alligevel.

De fleste dragter, som man finder på markedet, dækker godt. Hvis din datter ikke er så gammel, kan du med fordel vælge en dragt med ben og ærmer, så den beskytter endnu mere mod solen.

Kan man købe badedragter til børn med UV-beskyttelse?

Badetøj til et børn har den ultimative egenskab, at den skal beskytte mod solen.

Det betyder, at du skal kigge efter badetøj med en UV-beskyttende teknologi. Du kan få dragter som er 30+, 40+ og 50+, og det er naturligvis sidstnævnte som beskytter bedst. Lidt UV-beskyttelse er dog bedre end ingen.

Kombinér også helst badeoutfittet med en solhat og masser af solcreme, hvor badetøjet ikke dækker.

Kan man købe økologiske badedragter til børn?

Er du ikke interesseret i, at dit barn skal gå rundt i tøj, som er farvet med alskens kemikalier, så kan det også være en fordel at kigge efter økologiske badedragter. Disse er miljøvenligt farvet som regel uden tungmetaller, crom og kobber. Mens langt det meste badetøj til børn er UV-beskyttende er markedet for økologisk badetøj noget mindre. Men hold øje med Øko-Tex certifikatet for både miljøets og dit barns skyld.

Hvilke mærker laver badedragter til børn?

Det er både de gængse sportsmærker og de almindelige børnetøjsmærker, som laver badedragter til børn. For eksempel Arena og Hummel er ude med en masse badetøj, som er oplagt til at have med i svømmehallen. Soft Gallery, Color Kids, Mini a Ture, Noa Noa og Molo laver også alle nogle rigtig fine dragter med UV-beskyttelse.

Når der skal bades, så skal der oftest en badedragt til, medmindre din datter hellere bare vil have badeshorts på. Der er mange at finde på markedet, så husk at sortér det fra, som ikke er UV-beskyttende og gerne det, som ikke er økologisk. Det er det sundeste valg, selvom prisen naturligvis også kan spille ind.

Dertil er der selvfølgelig også barnets præferencer for, hvordan tøjet skal se ud, som kan være en stor faktor, når man skal vælge badetøj.