Du er landet på Badedragt.dk, det helt rigtige sted at finde badedragt med skørt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle badedragt med skørt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Mirou Marineblå badedragt med skørt og blå-hvide kontraststriber, 42

 • Dagens pris: 349,- kr.
 • Fundet hos Curvii.dk
 • Mærke: Mirou

Første anbefaling på listen er fra mærket Mirou.

Det bedste tilbud på “Mirou Marineblå badedragt med skørt og blå-hvide kontraststriber, 42” vi har fundet er hos Curvii.dk hvor prisen lige nu er 349,-

Forhandlerens beskrivelse:
Marineblå badedragt med skørt og blå-hvide kontraststriber En af topmodellerne fra Mirou i den gode kvalitet.
Badedragten består af to lag hele vejen rundt, en indvendig del, der sidder tæt til kroppen med bløde skåle ved barmen.
Udvendigt har badedrag…

Se hos Curvii.dk ❯❯

2: Mirou Sort / Pink badedragt med skørt / badekjole i store størrelser, 46

 • Dagens pris: 349,- kr.
 • Fundet hos Curvii.dk
 • Mærke: Mirou

Anden anbefaling har vi fundet hos Curvii.dk, hvor du kan købe Mirou Sort / Pink badedragt med skørt / badekjole i store størrelser, 46 til kun 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fantastisk flot og funktionel badedragt.
En af topmodellerne fra Mirou klassisk sort med pink kontrast striber.
Badedragten består af to lag hele vejen rundt.
En indvendig del, der sidder tæt til kroppen.
Den indvendige del har bløde skåle der støtter…

Se hos Curvii.dk ❯❯

3: Mirou Sort / Pink badedragt med skørt / badekjole i store størrelser, 50

 • Dagens pris: 349,- kr.
 • Fundet hos Curvii.dk
 • Mærke: Mirou

Næste anbefaling er “Mirou Sort / Pink badedragt med skørt / badekjole i store størrelser, 50”.

Dagens bedste tilbud på “Mirou Sort / Pink badedragt med skørt / badekjole i store størrelser, 50” har vi fundet hos Curvii.dk hvor prisen lige nu er 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fantastisk flot og funktionel badedragt.
En af topmodellerne fra Mirou klassisk sort med pink kontrast striber.
Badedragten består af to lag hele vejen rundt.
En indvendig del, der sidder tæt til kroppen.
Den indvendige del har bløde skåle der støtter…

Se hos Curvii.dk ❯❯

4: Mirou Sort / Turkis badedragt med skørt i lang model, 48

 • Dagens pris: 399,- kr.
 • Fundet hos Curvii.dk
 • Mærke: Mirou

Sidste produkt på vores liste er Mirou Sort / Turkis badedragt med skørt i lang model, 48 som vi har fundet til 399,- hos Curvii.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot og funktionel badedragt / badekjole fra Mirou.
Badekjolen består af 2 lag med en indvendig badedragt som sidder til kroppen.
Den invendige badedragt har et midterstykke i fintmasket microfiber, så baddragten tørre hurtige selvom den er i to lag.
D…

Se hos Curvii.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste badedragt med skørt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse badedragt med skørt:

Dyreste Badedragt med Skørt på listen er Arena badedragt med skørt til damer – Lily G9 – Sort fra Watery.dk med en pris på 499.00. Billigste udvalgte Badedragt med Skørt er Mirou Badedragt med blåt mønster og lille skørt, 42 som du kan købe for 299.00 hos Curvii.dk. Forskellen på de to priser er 200 kr. – de 4 Badedragt med Skørt vi har fundet koster i gennemsnit 2929.25 kr.
Ovenstående Badedragt med Skørt data og priser er hentet fra 2 butikker (Curvii.dk, Watery.dk). Alle Badedragt med Skørt tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedragt med Skørt guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedragt med Skørt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedragt med Skørt:

Købsguide til badedragt med skørt

Før i tiden badede kvinder i badekjoler.

Op gennem 1900-tallet er denne trend blevet mere og mere vintage, og i dag er en badedragt med skørt utrolig trendy. Selvom de langt fra ligner de badekjoler, som blev brugt i det 18. århundrede – heldigvis – så er det stadig rart at tænke på, at der er historie bag badedragten med skørt.

Det er ikke bare et nyt, innovativt påfund fra markedskræfter, som forsøger at øge salget. Det er en badedragt med stil og charme. En badedragt med skørt er også en klar fordel for dig, som gerne vil føle dig feminin. Hvis du ikke er vild med de tætsiddende, sporty og afslørende modeller, som ellers dominerer modebilledet i svømmehallen og på stranden, så prøv en badedragt med skørt.

Du slipper for at blotte dine lår, og du understreger det feminine ved din krop ved et lille sving med hofterne. Her får du alt at vide, som er vigtigt at vide, før du køber en badedragt med skørt.

Hvilken badedragt med skørt skal jeg vælge?

Hvis du er vild med vintage, så er vintage badetøj garanteret også et område, du har bevæget dig ud på. Badedragter med ben, med tykke stropper, polkaprikker og sweet-heart necklines.

Badedragten med et fornemt skørt er kun en spændende tilføjelse til din garderobe.

Går du efter vintage viben, så led efter polkaprikker, sprudlende farver og skørter med sving i. Led gerne efter en sådan vintage badedragt i de gængse vintage butikker for at være sikker på at ramme den rigtige stemning. Et typisk vintage træk, som stammer fra 20’erne er den lave talje. Vælg derfor gerne en badedragt, hvor skørtet først starter fra hofterne fremfor i taljen, hvilket ellers er det oplagte valg til dig, som gerne vil fremhæve taljen.

En badedragt med et skørt omkring hofterne er også oplagt til dig, som har flotte kurver.

De fleste badedragter gør ikke noget godt for fyldige kvinders kroppe, men en model med skørt kan få dig til at se fantastisk ud og føle dig selvsikker.

Fordi der er et skørt fremhæves din talje nemlig. Mange af de badedragter, som designes med skørt, findes også med shaping effekt eller stretch over maven, samtidig med at de fås i store størrelser. Er du ude efter en badedragt, som du føler dig tilpas i, kan du eventuelt overveje en badedragt med bøjle. Det gælder særligt, hvis dine bryster har brug for ekstra støtte.

Bøjlen under brysterne sørger nemlig for at holde brysterne godt på plads, så du kan bade uden ubehag.

Kan jeg købe en badedragt med skørt til børn?

Der findes også en lang række af badedragter med skørt til børn. Mindre piger, som er glade for det feminine look og også elsker at gå rundt i kjole, måske endda i dine kjoler, vil også være vilde med en badedragt, som er farverig og har en nederdel. Når du skal købe badetøj til børn, så husk at kigge efter, om badetøjet er UV-beskyttende.

Generelt er børns hud meget mere sart overfor sollys end voksnes, så det er vigtigt at de ikke bare beskyttes med dækkende badetøj, men også af tekstilets UV-beskyttelse.

Hvor kan jeg finde en badedragt med skørt?

Du kan finde en badedragt, som har et skørt, overraskende mange steder. For at finde en på tilbud eller til en god pris, kan online webshops være en rigtig god idé. Her finder du et rigtig godt udvalg både med forskellige stilarter og størrelser.