Udgivet i Bade-Bloggen

Hvordan skal en badedragt sidde? – 5 gode råd til at se om badedragten sidder rigtigt

Af Badedragt.dk

Sommer, sol og varme dage nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor snart tid til at få anskaffet sig sin nye badedragt. Dette kan dog være en udfordring, for hvordan er man sikker på, at man har fundet den helt rigtige?

Når vi tager vores badedragt på, vil vi føle os lækre og godt tilpasse, når vi bader ved stranden eller ligger ved poolen. Frygten for, at der sker et uheld kender de fleste. Det er vigtigt, at din badedragt sidder helt rigtigt.

Vi har derfor samlet nogle gode råd, som er en fordel at have i baghovedet, når du kigger efter din næste badedragt.

1. Hvor meget hud vil du vise?

Det første trin er selvfølgelig at finde en badedragt som du kan lide, med en pasform der får dig til at føle dig godt tilpas. Men det er værd at overveje, hvor meget hud du gerne vil vise, for der findes faktisk mange forskellige modeller.

Der er altid den klassiske V-udskæring ved hoften, som vi kender fra langt de fleste badedragter. Der findes dog også mange badedragter til kvinder, der foretrækker at dække lidt mere af sig selv.

Det kan eksempelvis være en badedragt med ben, så man dækker mere hud ved baller og lår. Det kan også være en badedragt med et skørt, hvis du ønsker at vise din mere feminine side frem, samtidig med at du dækker lidt mere hud.

2. Overvej din kropsform

Når du vælger en badedragt, er det vigtigt at have din kropsform i tankerne.

Ligesom med alt andet påklædning er det vigtigt at overveje hvilken stil, der vil klæde din krop bedst. Har du eksempelvis smalle skuldre, kan det være en god ide at finde en badedragt med stropper, som krydser på ryggen, da dette forhindrer stropperne i at falde ned.

Vil du gerne fremhæve din talje, kan en badedragt med et bælte eller en høj hofteudskæring være med til at fremhæve din figur.

Ønsker du at skjule din bagdel, kan det være en fordel at finde en model i en mørk farve, da bagdelen så bliver mindre iøjnefaldende. Ønsker du derimod at fremhæve den, kan du finde en model med en lidt vildere eller anderledes hofteudskæring, da bagdelen så bliver mere iøjnefaldende.

3. Kvalitet

Det næste, der er værd at have i tankerne, er kvaliteten af badedragten. Det er nemlig vigtigt at overveje, hvilket materialet badedragten er lavet af. Jo tyndere og mere elastisk stoffet er, jo hurtigere vil badedragten udvide sig og misformes når den kommer i vand.

Det er derfor en god ide at finde en badedragt, som er lavet af bedre og tykkere materiale. Det er derfor vigtigt at finde en badedragt af god kvalitet.

Du kan fortrinsvis lede efter en badedragt på en hjemmeside, der tilbyder mange forskellige stilarter og pasformer som på denne side . Her kan du finde alverdens forskellige badedragter af god kvalitet til en fornuftig pris.

Du behøver nemlig ikke sparer på kvaliteten for at finde en dejlig badedragt. Det kan sagtens lade sig gøre at finde den perfekte badedragt, selvom du ikke har det største budget eller bare hellere vil bruge pengene på en lækker is ved stranden.

4. Brug en størrelsesguide

Når du har fundet en badedragt som du kan lide, er næste skridt at finde den rigtige størrelse. Dette kan være en udfordring, men heldigvis er det nemt at finde hjælp. Der findes nemlig mange størrelsesguider på internettet som du kan bruge, så find målebåndet frem og begynd at måle.

Det er meget vigtigt at du prøver din badedragt på, før du klipper mærker af eller fjerne hygiejnemærket. Det er vigtigt, at din badedragt sidder tæt, for derved at eliminere chancen for nogle uheldige situationer.

Hvis der er steder hvor badedragten ikke sidder tæt, så er det ikke den rigtige størrelse. Den skal selvfølgelig ikke sidde så tæt, at den niver i din hud eller føles ubehagelig. Prøv at bevæge dig lidt rundt i badedragten.

Bliver alting hvor det skal, når du står, sidder og ligger ned? Jamen så er det den perfekte størrelse til dig.

5. Komfort

Det allervigtigste ved en badedragt er at den føles helt rigtigt.

Når du tager den på, skal du føle dig komfortabel. Der er ikke noget værre end at gå at hive og trække i sin badedragt, fordi at du ikke føler dig godt tilpas.

Tag dig derfor god tid til at vurdere om det er den helt rigtige. Får den dig til at føle dig selvsikker, lækker og godt tilpas? Jamen så stort tillykke, du har fundet din næste badedragt.

Find det du mangler på badedragt.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 4.171 produkter fra mere end 85 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 8.292 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-17 08:46:03.

8
Produkttyper
4.171
Produkter
97
Brands
85
Forhandlere
8.292
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.