Udgivet i Bade-Bloggen

Købsguide til badedragt i stor størrelse

Af Badedragt.dk

Når sommeren nærmer sig, eller man er heldig at skulle på ferie, er det ved at være tid til at vise sig frem i en badedragt.

Dog kan det være svært at finde ud af, netop hvilken type badedragt der passer til ens egen kropstype.

Dette er der heldigvis ikke et facit på, og er man stor i størrelsen, kan man i mange butikker finde badedragter i store størrelser, hvad end det skal være den fine og feminine model eller den enkle og sporty.

Hvor kan jeg finde badedragter i store størrelser?

Som regel, når man skal ud og købe en badedragt, fås de i mange forskellige størrelser – også de store. Ligger man inden for de størrelser, der sælges i de almindelige og gængse butikker, bør det derfor ikke være svært at finde de større modeller.

Ofte kan man være heldig, at de store størrelser er tilbage, når mange af de andre størrelser er udsolgt, da det ofte er størrelserne lige i midten, der hurtigst bliver revet væk.

Er man meget stor, kan man være gå i specialbutikker eller finde steder på nettet, der specialiserer sig i at lave tøj til store kvinder.

Kan man købe badedragter i store størrelser til børn?

Man også sagtens købe badetøj i store størrelser til børn. Her gælder samme princip som med badetøj til kvinder, at man i de almindelige butikker kan købe badedragterne i flere forskellige størrelser.

Her skal man dog være opmærksom på, at meget børnetøj er angivet i alder. Har du eksempelvis et 8-årigt barn, der er til den store side, kan det være han eller hun skal op i en størrelse 10-12 år i steder for 8-10 år.

Man kan være fristet til at tro, at man blot kan købe en badedragt til vokse, når man har et barn, der er stor i størrelsen.

I nogle tilfælde kan det gå an, men på mange badedragter til vokse kvinder er badedragterne figursyede til kvindelige former, og ikke blot til lidt ekstra på sidebenene.

Hvilke type badedragter kan man købe i store størrelser?

Der er ikke en bestemt type af badedragt, man oftere kan få i store størrelser end andre. Dog er der nogle modeller, som kan være mere komfortable for dig, der er stor.

Større kvinder har også ofte en større barm, og her kan det være rart at gå efter en badedragt med ekstra støtte omkring barmen. Dette kan eksempelvis være en badedragt med bøjle.

Køber du en badedragt uden bøjle, kan dette ende med at give ømme bryster, da der ikke er nok støtte. Hvad end man er til en strandbadedragt med skørt, eller man er til en sportsbadedragt, man kan svømme i, så findes disse i store størrelser.

Find det du mangler på badedragt.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 3.957 produkter fra mere end 86 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 7.348 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-05-28 09:21:25.

8
Produkttyper
3.957
Produkter
97
Brands
86
Forhandlere
7.348
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.