Hvis du leder efter Badedragter der slanker behøver du ikke lede længere. Badedragt.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere klikke rundt på forskellige internetforhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Dagens Badedragter der slanker

Hvis du er landet her leder du sikert efter billige Badedragter der slanker, og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med – det er derfor vi har lavet Badedragt.dk. Vores robot har natten igennem helt automatisk besøgt mange gode forhandlere og har fundet nedenstående tilbud og priser – vi håber der er en billig du kan bruge, og vi beklager eventuelle fejl.

Sorry, there are no results to display.

Så er der ikke flere billige badedragter der slanker for i dag – hvis der var nogle du kunne bruge kan du klikke ind på den enkelte onlinebutik for at læse mere om leveringspris og leveringstid.

Vi håber du vil fortælle dine venner og bekendte om Badedragt.dk – det vil hjælpe os rigtig meget.

Det vil hjælpe os til at vise gode badedragt der slanker ilbud til endnu flere danskere.

Købsguide til en badedragt der slanker

Når det endelig bliver sæson for badning på de danske strande, eller hvis man er heldig at skulle sydpå til varmere himmelstrøg, så kan det være rart med lidt nyt badetøj. Måske der allerede pakket bikinier nok, men de seneste år har badedragten igen fået sit indtog i de danske kvinders garderobe. Ikke nok med at badedragten er blevet et must, når man skal på ferie, så er den også yderst praktisk, hvis man kan lide at svømme, da den sidder tæt sammenlignet med en bikini. Når man skal ud og købe badedragt, er der nok modeller at vælge mellem, og det kan være svært at finde ud af, hvilken der passer til netop dig.

Mange kan dog godt tænke sig en badedragt, der slanker. Derfor får du her et par gode råd til, hvilken badedragt du skal kigge efter, hvis du vil se slankere ud.

Hvilke farver skal man vælge, hvis badedragter skal slanke?

Naturligvis findes der ikke badedragter, der gør dig slankere – men der findes badedragter, der kan få dig til at se slankere ud. Her kan en ting som farve på badedragten være god at have i mente.

Som udgangspunkt siger man, at sort er en farve, der slanker. Farven snyder øjet, så omridset af det sorte, kommer til at se mindre ud, modsat en farve som hvid.

Ønsker ud at købe en badedragt i en slankende farve, er sort eller en mørk farve som eksempelvis mørkeblå et godt bud.

Hvilke mønstre eller motiver bør jeg undgå?

Der findes badedragter i alverdens mønstre og farver, som man kan have lyst til at hoppe i. Dog er det langt fra alle, der ser lige slankende ud. Der findes både gode tips til, hvad du bør gå efter, og tips til, hvad du bestemt bør undgå.

Slankende motiver og farver på badedragten:

  • Gå efter et mønster i lodrette striber. På den måde kommer din krop til at fremstå længere, frem for bredere. Især tykke striber giver en slankende effekt.
  • Badegrater i vilde mønstre gør det nemmere at skjule eventuelle deller, der ellers kan ses gennem badedragten.
Motiver og farver, der ikke slanker:
  • Modsat de lodrette striber, kan vandrette striber få dig til at se bredere ud.

    Derfor gør de vandrette striber ikke noget godt, i forhold til at skulle se slankere ud.

  • Hvidt stof eller helt lyse og nude farver har den modsatte effekt end de mørke farver og fremhæver derfor ting som eksempelvis deller eller lidt ekstra på sidebenene
Kan man købe badedragter, der strammer ind? Du kan sagtens købe en badedragt, der er lavet specifikt til dig, der ønsker at se slankere ud i dit badetøj.

Dette kan være en badedragt, der sidder ekstra stramt eller giver et løft på eksempelvis maven, således at der strammes ind de rigtige steder.

Så at sige er der masser af muligheder for at købe en badedragt der slanker på den ene eller den anden måde.