Du er landet på Badedragt.dk, det helt rigtige sted at finde Speedo badedragt. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Speedo badedragt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Speedo badedragt til piger – Boomster Allover – Pink

 • Dagens pris: 265,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Speedo
 • Farve: Pink

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Watery.dk.

Her kan “Speedo badedragt til piger – Boomster Allover – Pink” fås til 265,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

2: Speedo badedragt til piger – Boom Logo Muscleback – Sort/pink

 • Dagens pris: 309,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Speedo
 • Farver: Pink, Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Watery.dk, hvor du kan købe Speedo badedragt til piger – Boom Logo Muscleback – Sort/pink til kun 309,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

3: Speedo badedragt til damer – Colourblock – Splice Muscleback – Sort/coral

 • Dagens pris: 349,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Speedo
 • Farve: Sort

Næste anbefaling er “Speedo badedragt til damer – Colourblock – Splice Muscleback – Sort/coral”.

Dagens bedste tilbud på “Speedo badedragt til damer – Colourblock – Splice Muscleback – Sort/coral” har vi fundet hos Watery.dk hvor prisen lige nu er 349,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

4: Speedo badedragt til damer – Placement Laneback – Sort/rød

 • Dagens pris: 369,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Speedo
 • Farver: Sort, Rød

Produkt nummer 4 på vores “Speedo badedragt-liste” er Speedo badedragt til damer – Placement Laneback – Sort/rød som du lige nu kan købe for 369,- hos Watery.dk

Se hos Watery.dk ❯❯

8: Speedo badedragt til damer – Boom Splice Muscleback – Sort/hvid

 • Dagens pris: 329,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Speedo
 • Farver: Hvid, Sort

Sidste produkt på vores liste er Speedo badedragt til damer – Boom Splice Muscleback – Sort/hvid som vi har fundet til 329,- hos Watery.dk.

Se hos Watery.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Speedo badedragt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Speedo badedragt:

Dyreste Speedo Badedragt på listen er Speedo konkurrence badedragt – LZR Pure Intent Open Back – Rød/sort (Limited 2022) fra Watery.dk med en pris på 3475.00. Billigste udvalgte Badedragt er Speedo Endurance+ Medalist Badedragt Børn som du kan købe for 99.00 hos Billigsport24. Forskellen på de to priser er 3376 kr.
Ovenstående Speedo Badedragt data og priser er hentet fra 3 butikker (Watery.dk, Kids-world, Billigsport24). Alle Speedo Badedragt tilbud er opdateret i dag 03-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedragt blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedragt:

Købsguide til Speedo badedragt

Speedos – et ord vi gerne bruger, når vi referer til det badetøj til mænd, som ikke dækker ret meget mere end det nødvendige.

Speedo laver dog en hel masse andet badetøj også, og de er især dygtige til at designe lækre og hurtige badedragter til kvinder. Mangler du en ny badedragt til sport eller til stranden, så har Speedo et stort udvalg af godt badetøj at browse igennem. Vil du gerne vide lidt mere om denne badetøjsgigant, inden du springer dig ud i at købe en ny Speedo badedragt, så er denne guide stedet for den bedste inspiration.

Hvad er Speedo?

Speedo er et firma, som blev grundlagt i 1914 i Sydney, Australien.

Du er garanteret meget bekendt med Speedo-logoet, som faktisk ser ud som det gør, fordi det skal efterligne en boomerang. De er utrolig succesfulde og teknologisk dygtige, og netop derfor er ordet Speedos blevet et andet ord for konkurrence badetøj. For eksempel er det Speedo, som leverer badetøj til det amerikanske OL-team og blandt andre Michael Phelps har vundet en masse medaljer iklædt Speedos.

Firmaet bruger mange ressourcer på at udvikle nye teknologier, som kan gøre svømmerne bedre, og derfor er vi i Danmark også helt vilde med mærket, atler som ikke-atleter. Speedos har også samvittigheden på det rene, da det gennem deres program Swim Generation forsøger at forhindre drukneulykker rundt omkring i verden. Det inkluderer at lære børn at svømme, lære dem om sikkerhed og inspirere børn til at svømme fra en tidlig alder og finde passionen for svømning. Det sker steder som Cambodja, Bangladesh og Sri Lanka.

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

Vælg en badedragt, som du føler dig komfortabel i. Skal du bruge en badedragt til svømmetræningen, kan det være så fint med en sort badedragt, som både kan få dig til at se og føle dig hurtig i vandet. Til strandturen eller pooldage har Speedo også et kæmpe udvalg af flotte og farvestrålende badedragter.

Vælg en med et smukt mønster for at prøve noget nyt. Speedo laver også rigtig gode såkaldte legsuits – altså badedragter med ben.

Disse er gode, hvis du gerne vil dække din krop en smule mere end de almindelige badedragter gør.

Samtidig med sænker de selvfølgelig ikke din fart betydeligt, når du glider gennem vandet.

Hvilke Speedo badedragter er populære?

Speedo har mange modeller på markedet, så det kan være svært at vælge den bedste. Især hvis man også er interesseret i teknologien bag badetøjet og ikke bare i badedragtens udseende.

Blandt de teknologier, som markerer sig mest på markedet er Sculpture, Endurance + og Monogram.

 • Sculpture: Sculpture-modellen har fokus på pasform. Den holder din mave og bryster på plads, samtidig med at den fungerer ligesom shapewear gør. Badedragten blev udformet på præcis denne måde, efter at Speedo målte over 5000 kvinders kroppe for at finde ud af, hvad de havde allermest brug for i en badedragt.
 • Endurance +: Speedo badedragterne med dette navn hedder det på grund af stoffet.

  Det er det mest holdbare stof, som er 100% klorafvisende. Det er desuden utrolig blødt, og denne type badedragt er derfor virkelig komfortabel.

  Endurance + fås i forskellige farver og udformninger.

 • Monogram: En Speedo Monogram badedragt er til at kende på det ikoniske monogram-mønster.

  Det er nemlig selve designet, som lægger til grund for badedragtens navn, og den kan for eksempel også sagtens fås med Endurance + stoffet.

Hvor finder jeg et stort udvalg af Speedo badedragter?

I diverse sportsbutikker finder du ofte et fint udvalg af Speedo badedragter, også i store størrelser, 48, 50 og opefter. Her finder du også junior badedragter, og hvis der er heldig en Speedo badedragt på tilbud. Udsalg er der dog også mange af på nettet, hvor udvalget af badedragter fra Speedo er endnu større.