Du er landet på Badedragt.dk, det helt rigtige sted at finde Adidas badedragt. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Adidas badedragt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TRF Swimsuit – Black – Adidas Originals – Sort XS

 • Dagens pris: 150,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 300,-, nu kun 150,-.
  Du sparer 150 kr. / 50 %
 • Fundet hos QNTS.dk
 • Mærke: Adidas
 • Farve: Sort
 • Størrelse: xs

Vores første anbefaling er “TRF Swimsuit – Black – Adidas Originals – Sort XS” som lige nu er på tilbud hos QNTS.dk.

Her er prisen sat ned med 50 % og kan altså fås for kun 150,- – en besparelse på 150 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Alt for lækker sort badedragt fra Adidas Originals.
Badedragten har deres velkendte logo på fronten og en dyb udskæring på ryggen.
Den kan styles på en masse forskellige måder – brud den som en almindelig badedragt eller style den med et par jeans, såom…

Se hos QNTS.dk ❯❯

2: adidas Performance Badedragt – Sol – Sort

 • Dagens pris: 101,- kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 169,-, nu kun 101,-.
  Du sparer 68 kr. / 40 %
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Adidas
 • Farve: Sort

Anden anbefaling har vi fundet hos Kids-world, hvor du kan købe adidas Performance Badedragt – Sol – Sort til kun 101,- kr.

Se hos Kids-world ❯❯

3: adidas Performance Badedragt – Bos – Vivred/Acired

 • Dagens pris: 199,- kr.
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Adidas

Næste anbefaling er “adidas Performance Badedragt – Bos – Vivred/Acired”.

Dagens bedste tilbud på “adidas Performance Badedragt – Bos – Vivred/Acired” har vi fundet hos Kids-world hvor prisen lige nu er 199,- kr.

Se hos Kids-world ❯❯

4: adidas Performance X Daisy Duck Badedragt – Sort

 • Dagens pris: 269,- kr.
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Adidas
 • Farve: Sort

Produkt nummer 4 på vores “Adidas badedragt-liste” er adidas Performance X Daisy Duck Badedragt – Sort som du lige nu kan købe for 269,- hos Kids-world

Se hos Kids-world ❯❯

6: adidas Performance Badedragt – Disney Friends – Impyel

 • Dagens pris: 269,- kr.
 • Fundet hos Kids-world
 • Mærke: Adidas
 • Franchise: Disney

Sidste produkt på vores liste er adidas Performance Badedragt – Disney Friends – Impyel som vi har fundet til 269,- hos Kids-world.

Se hos Kids-world ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Adidas badedragt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Adidas badedragt:

Dyreste Adidas Badedragt på listen er adidas Performance X Daisy Duck Badedragt – Purple Rush/Bright fra Kids-world med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Badedragt er adidas Performance Badedragt – Sol – Sort som du kan købe for 101.00 hos Kids-world. Forskellen på de to priser er 198 kr.
Ovenstående Adidas Badedragt data og priser er hentet fra 2 butikker (QNTS.dk, Kids-world). Alle Adidas Badedragt tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedragt blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedragt:

Købsguide til Adidas badedragt

Adidas er en af de største firmaer i verden til at producere højteknologisk og moderigtigt sportstøj. Selvom de er dygtige til det hele, betyder det ikke at en Adidas badedragt er mindre end helt fantastisk.

Hvad enten du er vild med et klassisk sort look med hvide striber eller foretrækker et væld af farver, så har Adidas en badedragt i din stil. Og selvfølgelig udformet helt rigtigt for at gøre dig så hurtig som muligt, når du glider gennem vandet.

Overvejer du, om din næste badedragt skal være fra Adidas, så kommer her, alt hvad du har brug for at vide, før du køber

Hvad kendetegner Adidas badedragter?

Adidas laver tøj og sko til alle slags atleter, lige fra topprofessionelle til helt almindelige mennesker og motionister.

Også deres Swimwear er af utrolig kvalitet.

Det som kendetegner Adidas er selvfølgelig deres logo med de tre striber, som går igen på meget af deres tøj. De tre striber finder du også på mange af deres badedragt-modeller

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

En Adidas badedragt har et sporty look, og striberne får badedragten til at sidde rigtig pænt. Så selvom du skal på stranden, kan du sagtens vælge en Adidas badedragt.

Her gælder det nemlig om at gå efter de pangfarvede modeller, så de passer til strandlivets glade dage. Adidas har også et godt samarbejde med Stella McCartney, som har designet nogle interessante og groundbreaking badedragtsmodeller – disse er også helt oplagte at tage på på stranden

Hvilken Adidas badedragtmodel er bedst?

Grundet det sportslige udseende er en badedragt fra Adidas oplagt at bruge i svømmehallen – selv hvis du svømmer på højt niveau. Vælg for eksempel en Adidas Performance badedragt i sort.

Denne model er designet til at performe i og får dig til at føle dig let og uhindret, når du svømmer. En helt ny satsning fra Adidas er Adizero-modellerne. Disse bruges især af de atleter, som er sponsoreret af Adidas. Adizero badedragen er af et stof, som på grund af en høj sammenpresning er stærkt og holdbart. Badedragten har ben, så den næsten går ned til knæene og halsudskæringen er høj – på denne måde kommer der nemlig mindre vand gennem dragten. Så hvis du er seriøs svømmer og gerne vil prøve noget nyt med en Adidas badedragt med ben, så er det en Adizero-model, du skal gå efter

Hvor kan man købe en Adidas badedragt?

Adidas badedrager fås i sportsbutikker, men på grund af den store konkurrence blandt badetøjsproducenter, er udvalget på nettet klart størst, og du kan finde både en badedragt dame eller en junior til børn. Her er der også god mulighed for at finde en badedragt på tilbud.

2Købsguide til Adidas badedragt

Hvad kendetegner Adidas badedragter?

Adidas laver tøj og sko til alle slags atleter, lige fra topprofessionelle til helt almindelige mennesker og motionister. Også deres Swimwear er af utrolig kvalitet. Det som kendetegner Adidas er selvfølgelig deres logo med de tre striber, som går igen på meget af deres tøj.

De tre striber finder du også på mange af deres badedragt-modeller

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

En Adidas badedragt har et sporty look, og striberne får badedragten til at sidde rigtig pænt.

Så selvom du skal på stranden, kan du sagtens vælge en Adidas badedragt. Her gælder det nemlig om at gå efter de pangfarvede modeller, så de passer til strandlivets glade dage. Adidas har også et godt samarbejde med Stella McCartney, som har designet nogle interessante og groundbreaking badedragtsmodeller – disse er også helt oplagte at tage på på stranden

Hvilken Adidas badedragtmodel er bedst?

Grundet det sportslige udseende er en badedragt fra Adidas oplagt at bruge i svømmehallen – selv hvis du svømmer på højt niveau.

Vælg for eksempel en Adidas Performance badedragt i sort. Denne model er designet til at performe i og får dig til at føle dig let og uhindret, når du svømmer.

En helt ny satsning fra Adidas er Adizero-modellerne. Disse bruges især af de atleter, som er sponsoreret af Adidas. Adizero badedragen er af et stof, som på grund af en høj sammenpresning er stærkt og holdbart.

Badedragten har ben, så den næsten går ned til knæene og halsudskæringen er høj – på denne måde kommer der nemlig mindre vand gennem dragten. Så hvis du er seriøs svømmer og gerne vil prøve noget nyt med en Adidas badedragt med ben, så er det en Adizero-model, du skal gå efter

Hvor kan man købe en Adidas badedragt?

Adidas badedrager fås i sportsbutikker, men på grund af den store konkurrence blandt badetøjsproducenter, er udvalget på nettet klart størst, og du kan finde både en badedragt dame eller en junior til børn. Her er der også god mulighed for at finde en badedragt på tilbud