Sort badedragt

Velkommen til - vores mission her på Badedragt.dk er at gøre dit køb så gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi samlet Sorte badedragter fra adskillige butikker fra Danmark, og præsenterer dem til dig i et samlet overblik - så slipper du for selv at skulle kigge på hver enkelt shop.

Dagens Sort badedragt Tilbud

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Sorte badedragter.

Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem. Det er vores robot der helt automatisk kravler en lang række gode internetbutikker igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Badedragt.dk. Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.Ikke flere produkter

Hvis du læser dette har du nu set alle de sorte badedragter vores robot har fundet.

Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte online forhandler.

Vi sender vores prisrobot afsted efter gode tilbud igen i nat, så gem Badedragt.dk som bogmærke og giv os et besøg igen for endnu flere gode tilbud.

Købsguide til Sort badedragt


Den sorte badedragt er et tidsløst valg til den aktive kvinde. Den er perfekt til enhver bade- eller svømmetur. Den sorte svømmedragt kommer i mange forskellige former og figurer præcis ligesom den kvindelige krop.

Den passer sig både til atletiske og formede kvinder og alle dem derimellem og derudover. Mange kvinder oplever, at bikinier sidder ubehageligt løse eller stramme, og at de ikke kan føle sig tilpas med en bikini på. Hvis du er én af de kvinder, så er den sorte badedragt perfekt til dig.

Den har et helt klassisk og stilfuldt look, samtidig med at den sikrer, at man føler sig tilpas i sin krop på stranden eller i svømmehallen. Læs med nedenunder for at få en guide til dit næste køb.


Hvorfor skal man vælge en sort badedragt?


Modsat mange bikinier så sidder dragten ordentlig fast på kroppen. Man føler sig bedre tilpas og mere komfortabel med en dragt frem for en bikini, fordi den sidder sikkert på kroppen.

Med en dragt kan du hoppe i poolen og svømme lige så hurtigt til vil uden at skulle tænke på, om nu det hele sidder som det skal.

En dragt giver dig en tryghed til at kunne bevæge dig frit i vand og på land.


Hvilken sort badedragt passer til mig og min krop?


Den dragt, der passer bedst til din krop, er den du føler dig bedst tilpas i. Hvis du for eksempel godt kan lide ekstra støtte til dit bryst, så kan du købe en sort svømmedragt med bøjle og indlæg i brystet.

Hvis du føler dig bedst tilpas med en lille og stramtsiddende dragt, så er det den, der passer bedst til din krop.

Med andre ord skal du vælge den dragt, du føler dig bedst tilpas i. Nedenstående er blot nogle forskellige udgaver, som du kan vælge imellem.


Hvilken badedragt skal jeg vælge?


Der er mange forskellige udgaver af den sorte svømmedragt at vælge i mellem. Hvilken en netop du skal vælge kommer an på, hvad du vil bruge den til.

Vi har samlet en lille liste over forskellige slags sorte dragter.

Så kan du vælge den, der passer bedst til dig.

1 Sort badedragt med rygdetalje til stranden

Hvis du godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af dig selv og faktisk helst vil ligge på stranden frem for at bade, så kan du købe en dragt med en ekstra fin detalje. Det kan for eksempel en flot detalje på ryggen af dragten.

2 Enkel, sort badedragt til sport og aktivitet

Hvis du derimod skal bruge dragten til at svømme skal du vælge en, der sidder godt ind til kroppen og ikke har for mange ekstra detaljer at døje med.

Den skal være simpel, men kan godt for stadig have en flot ryg. Så længe der er god mulighed for at bevæge sig på vand og land.

3 Sort badedragt med skørt til pool-ferien

En dragt med skørt kan give dig et ekstra boost af selvtillid, når du sidder på poolkanten eller ligger i sandet.

Skørtet kan desuden være en ekstra fin detalje på den klassiske sorte svømmedragt.

Og så er den sorte udgave jo bare altid en sikker vinder.

4 Sort badedragt med ben til den aktive ferie

Benene på dragten give dig ektra bevægelsesfrihed i vandet, når du svømmer. Men også på land er der mange, der føler sig bedre tilpas med en dragt med shorts på. Desuden er en dragt med ben en god idé at købe, hvis man for eksempel skal ug og dykke eller surfe på sin ferie.


Kan jeg få en badedragt til når jeg er gravid?


Som sagt findes den sorte svømmedragt i uendelige mange former – og dermed også til den gravide kvinde. Uanset størrelsen på din flotte mave så skal der nok være en flot, sort dragt til dig.

De fleste dragter til gravide kan bruges under det meste af graviditeten, fordi stoffet ved maven er ekstra elastisk.