Du er landet på Badedragt.dk, det helt rigtige sted at finde Tyr badedragt. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Tyr badedragt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: TYR badedragt til damer – Meraki Cutoufit – Multi

 • Dagens pris: 245,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Meraki

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Watery.dk.

Her kan “TYR badedragt til damer – Meraki Cutoufit – Multi” fås til 245,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

2: TYR badedragt til damer – Ravana Cutoutfit – Multi

 • Dagens pris: 215,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Tyr

Anden anbefaling har vi fundet hos Watery.dk, hvor du kan købe TYR badedragt til damer – Ravana Cutoutfit – Multi til kun 215,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

3: TYR badedragt til damer – Perseus Diamondfit – Lilla

 • Dagens pris: 305,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Tyr

Næste anbefaling er “TYR badedragt til damer – Perseus Diamondfit – Lilla”.

Dagens bedste tilbud på “TYR badedragt til damer – Perseus Diamondfit – Lilla” har vi fundet hos Watery.dk hvor prisen lige nu er 305,- kr.

Se hos Watery.dk ❯❯

4: TYR badedragt til damer – Swarm Diamondfit – Grøn

 • Dagens pris: 245,- kr.
 • Fundet hos Watery.dk
 • Mærke: Tyr

Sidste produkt på vores liste er TYR badedragt til damer – Swarm Diamondfit – Grøn som vi har fundet til 245,- hos Watery.dk.

Se hos Watery.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Tyr badedragt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Tyr badedragt:

Dyreste Tyr Badedragt på listen er TYR Badedragt – Glacial Maxfit – Blå m. Mønster fra Kids-world med en pris på 540.00. Billigste udvalgte Badedragt er TYR badedragt til damer – Voltage Diamondfit – Lilla som du kan købe for 159.00 hos Watery.dk. Forskellen på de to priser er 381 kr. – de 4 Tyr Badedragt vi har fundet koster i gennemsnit 1606 kr.
Ovenstående Tyr Badedragt data og priser er hentet fra 2 butikker (Watery.dk, Kids-world). Alle Tyr Badedragt tilbud er opdateret i dag 06-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badedragt guides:

Fandt du ikke det rigtige Badedragt blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badedragt:

Købsguide til Tyr badedragt

Hvad end man er til svømning på eliteplan eller blot tager et par baner i fritiden i ny og næ, kan det være rart med en badedragt, der er lavet til formålet. Med en badedragt fra Tyr sikrer du dig badedragter til motionssvømning i høj kvalitet med lækker komfort, uanset hvor garvet en svømmer du er.

Hvad kendetegner Tyr badedragter?

Tyr er et mærke af høj kvalitet, der specialiserer sig i at lave badetøj, der skal være bedst på markedet. Dette har de også lykkedes med, da de i mange år har været en stor og anderkendt virksomhed, der ligger blandt toppen på verdensplan. Tyr badedragter er perfekt velegnede for dig der kan lige motionssvømning.

Dette hvad end du er nybegynder, der svømmer lidt for sjov i ny og næ, eller om du dyrker konkurrencesvømning på eliteplan.

Hvor kan jeg finde Tyr badedragter på tilbud?

Tyr badedragter varierer meget i prisen, alt efter hvilken model, der er tale om. Tyr er langt fra det dyreste mærke på markedet, til trods for deres høje kvalitet og deres opdaterede og innovative designs. Nogle af badedragterne er designet med funktioner, der egner sig bedre til elitesvømning og kan derfor være dyrere, end de der er ment til træning og fritidssvømning. Dog kan der sagtens fås gode badedragter til billige penge, hvis man køber en badedragt fra Tyr.

Som regel koster de et par hundrede kroner, og i ny og næ kan man være heldig at finde en af deres mange modeller på tilbud til kun omkring 100 kr. Det kan du være heldig at gøre, hvis du tjekker det online udbud.

Hvilken type badedragt fra Tyr kan jeg købe?

Tyr specialiserer sig som udgangspunkt i at lave badedrager, der skal være gode at svømme i. Det vil sige, at stort set alle deres badedragter sidder godt til og har en pasform, der gør, at den bliver så ukompliceret at have på som overhovet muligt, når man skal svømme. Selvom fokus primært ligger på, hvordan den skal være at bevæge sig i, er der også lagt en del arbejde i udseendet på badedragterne.

Mange af dem kommer i flotte og farverige mønstre, og badedragterne kan derfor sagtens være pyntende, hvis man blot skal en tur på stranden.

Kan man få tyr badedragter til børn?

Det er ikke kun de voksne, der er vilde med at svømme. Derfor har Tyr naturligvis også valgt at lave badedragter, der passer børn.

Også her er der fokus på, at komforten skal være god, når der svømmes. Til de helt små størrelser er der dog lavet badedragter, hvor fokus ikke er på, at man skal kunne bevæge sig hurtigt i vandet, men blot på, at badedragten skal være komfortabel og sidde ordentligt på den lille.