Badedragt til gravide

Vi har åbnet Badedragt.dk for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige Badedragt til gravide. Frem for at skulle finde priserne på forskellige forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted - nemt og overskueligt. God fornøjelse

Dagens Badedragt til gravide Tilbud

Nedenfor kan du se dagens opdaterede priser og tilbud på Badedragter til gravide.

Forhåbentlig er der nogle særligt gode tilbud imellem.

Det er vores robot der selv kravler mange af de bedste danske internetforhandlere igennem for at finde de bedste 2021 tilbud til vores brugere her på Badedragt.dk.

Derfor kan der nogle gange ske fejl, men vi håber ud kan bruge det vi har fundet.Fortæl meget gerne dine venner og bekendte om Badedragt.dk - så bliver vi rigtig taknemmelige. Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget.

Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Badedragt.dk som bogmærke og besøg os igen til flere gode tilbud på badedragter til gravide.

Badedragt til gravide købsguide


Det kan være hårdt og krævende at tage sig sammen til at dyrke motion, når man er gravid, da mange bliver forpustede blot ved at gå op på 2.

etage. Her kan svømning være en rar form for motion, da man kan føle sig let og flyde rundt i det varme vand.

Kaster man sig over svømning, kan det dog kræve, at man har en dragt, der passer til den store mave, når man er ved at være en del henne i graviditeten. Heldigvis er der en del gode bud på, hvad man skal kigge efter, når man skal købe badetøj til en gravid.


Hvad er en graviditetsbadedragt?


Graviditetsbadedragter er lavet til at gøre komfort og pasform bedst mulig for dig, der er gravid. Ofte er der sørget for, at dragten enten er ekstra stor på maven eller ekstra elastisk, så der er plads til, at maven kan vokse. I de fleste dragter til gravide, er der ligeledes sørget for, at der løftes de rigtige steder, således at både mave og bryster får ordentlig støtte, når man skal ud og svømme.


Kan jeg købe en almindelig badedragt, hvis jeg er gravid?


Stort set alt badetøj er lavet i elastisk materiale, hvilket gør at det kan strække sig en hel del – også på maven. Ofte kan man derfor benytte ganske almindelig badetøj i de første måneder af graviditeten, inden maven er blevet alt for stor. Når først maven er blevet stor, er det dog en god idé at skifte over til en graviditetsbadedragt.

Først og fremmest kan disse strække sig nok, og ydermere ødelægger du heller ikke elastikken i din gamle svømmedragt ved at udvide den med en gravid mave.


Hvor stor en graviditetsbadedragt bør jeg købe?


Som udgangspunkt bør du købe badetøj, hvis du er gravid, i den størrelse, du plejer at købe. Selvom modellen ikke er større, er der sørget for, at det er på maven og brystet, der er kommet ekstra plads. Mange tager dog en del på under graviditeten og kan få en masse vand i kroppen, som gør, at man bliver større.

Er dette tilfældet for dig, bør du afprøve, hvilken størrelse der passer bedst til dig under graviditeten.


Hvad koster en badedragt til en gravid?


Badedragter til gravide koster sjældent mere end almindeligt badetøj. Naturligvis kommer det an på, hvilket mærke dragten er fra.

Nogle af graviditetsbadedragterne er dog lavet med funktioner, der giver ekstra god komfort for dig, der er gravid.

Disse kan være dyrere, hvis man har behov for noget, der giver ekstra komfort under graviditeten.