Hvis du leder efter Badedragter til børn behøver du ikke lede længere. Badedragt.dk er nemlig åbnet for at hjælpe dig til at gøre det helt rigtige køb. Nu behøver du ikke længere surfe rundt på forskellige forhandlere, men kan få alle tilbud samlet i ét nemt overblik.

Udvalgte Badedragt til børn Tilbud

Vores robot har natten igennem helt automatisk kravlet en lang række shops igennem for opdaterede priser og tilbud på Badedragter til børn, og har fundet nedenstående produkter til os her på Badedragt.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

.Badedragt med æbleprint til piger fås her i størrelse 80/86 med FRI FRAGT alle danske ordrer
279.00 KR. 167.40

Alt for i dag

Hvis du læser dette har du nu set alle de badedragter til børn vores prisrobot har fundet. Klik på dem du synes virker interessante for at gå til den enkelte onlinebutik. Vi sender vores robot på jagt efter gode tilbud igen i nat, så gem Badedragt.dk som bogmærke og vend snart retur igen for endnu flere gode tilbud.

Købsguide til badedragter til børn

Generelt når der skal købes tøj til børn, er der lidt mere end bare udseende, og hvordan tøjet sidder, der har betydning. Børns hud er mere sart, særligt hvis de er helt små, så derfor skal den også passes mere på.

Når du skal finde en badedragt til et barn, er der derfor en række specifikationer ved badetøjet, som er gode at kigge efter. Læs med i denne guide for at finde ud af, hvad der er godt at vide, inden du køber en badedragt til et barn.

Hvilken badedragt skal jeg vælge til mit barn?

Først og fremmest gælder det om at finde noget godt badetøj, som sidder godt på dit barn.

Den skal ikke stramme, være for lille eller for stor. Heldigvis laves de fleste badedragter til børn af et stretch-materiale, så du kan nogenlunde gå efter den størrelse, du plejer at købe. Det er selvfølgelig også vigtigt at finde en dragt, som dit barn gider at have på. Jo ældre de bliver, jo mere vil de gerne bestemme, så hvis du vil have dit barn i en miljøvenlig og sund dragt, må det være det, du præsenterer dem for. Mønster og farve er mindre vigtigt – men er din datter stædig, kan det godt blive lidt af en kamp alligevel.

De fleste dragter, som man finder på markedet, dækker godt. Hvis din datter ikke er så gammel, kan du med fordel vælge en dragt med ben og ærmer, så den beskytter endnu mere mod solen.

Kan man købe badedragter til børn med UV-beskyttelse?

Badetøj til et børn har den ultimative egenskab, at den skal beskytte mod solen.

Det betyder, at du skal kigge efter badetøj med en UV-beskyttende teknologi. Du kan få dragter som er 30+, 40+ og 50+, og det er naturligvis sidstnævnte som beskytter bedst. Lidt UV-beskyttelse er dog bedre end ingen.

Kombinér også helst badeoutfittet med en solhat og masser af solcreme, hvor badetøjet ikke dækker.

Kan man købe økologiske badedragter til børn?

Er du ikke interesseret i, at dit barn skal gå rundt i tøj, som er farvet med alskens kemikalier, så kan det også være en fordel at kigge efter økologiske badedragter. Disse er miljøvenligt farvet som regel uden tungmetaller, crom og kobber. Mens langt det meste badetøj til børn er UV-beskyttende er markedet for økologisk badetøj noget mindre. Men hold øje med Øko-Tex certifikatet for både miljøets og dit barns skyld.

Hvilke mærker laver badedragter til børn?

Det er både de gængse sportsmærker og de almindelige børnetøjsmærker, som laver badedragter til børn. For eksempel Arena og Hummel er ude med en masse badetøj, som er oplagt til at have med i svømmehallen. Soft Gallery, Color Kids, Mini a Ture, Noa Noa og Molo laver også alle nogle rigtig fine dragter med UV-beskyttelse.

Når der skal bades, så skal der oftest en badedragt til, medmindre din datter hellere bare vil have badeshorts på. Der er mange at finde på markedet, så husk at sortér det fra, som ikke er UV-beskyttende og gerne det, som ikke er økologisk. Det er det sundeste valg, selvom prisen naturligvis også kan spille ind.

Dertil er der selvfølgelig også barnets præferencer for, hvordan tøjet skal se ud, som kan være en stor faktor, når man skal vælge badetøj.