Vi har grundlagt Badedragt.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Badedragt med bøjle. Frem for selv at skulle kigge på forskellige internetbutikker kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse

Udvalgte Tilbud på Badedragter med bøjle

Her kan du se alle de Badedragter med bøjle vores robot i nat selv har fundet på mange troværdige butikker.

Den er stadig ved at blive trænet så fejl kan forekomme, men vi håber meget der er en billig Badedragt med bøjle du kan bruge – ellers kig forbi Badedragt.dk igen i morgen og se hvad der er kommet af nye tilbud.

Super behagelig badedragt til gravide danske Mama.Licious - Badedragten har bøjle og padding i BH-delen for ekstra god støtte. Det høje indhold af elastan gør den utroligt behagelig at have på - Den...
349.95 KR. 240.00
Sort Plaisir badedragt fremstillet i VITA, et badetøjs materiale af meget høj kvalitet. Badedragten har fine rynkebånd i siderne og på forstykket. Den har en indvendig top med bøjler og kraftig...
KR. 499.00
Fra fiskenet til PLAISIR badetøj Badetøj fra PLAISIR indeholder VITA 390 stof med LYCRA XtraLife fibre samt ECONYL® nylon. ECONYL® er 100% regenererede nylon fibre fra fiskenet samt andre former...
KR. 599.00
Smuk blå badedragt fra Plaisir, der hurtigt at blevet en af vores favoritter. Den er fremstillet i et helt nyt badetøjs materiale i høj kvalitet. Dette materiale har en helt særlig vævning og struktur....
KR. 599.00
Fra fiskenet til PLAISIR badetøj Badetøj fra PLAISIR indeholder VITA 390 stof med LYCRA XtraLife fibre samt ECONYL® nylon. ECONYL® er 100% regenererede nylon fibre fra fiskenet samt andre former...
KR. 799.00

Det var alle de badedragter med bøjle vores prisrobot har fundet til dig for i dag.

Vi håber at der var et godt tilbud iblandt som du kunne bruge. Hvis ikke så kig forbi Badedragt.dk igen i morgen. Vi opdaterer priser hver nat, så kig inden for lang tid og se om der er kommet et godt udsalg i mellemtiden.

Fortæl også meget gerne dine venner om Badedragt.dk – det vil hjælpe os meget.

Badedragt med bøjle købsguide

I de hede sommertider, eller hvis man skal af sted til syden på badeferie, kan det være rart at komme ud og shoppe noget nyt badetøj, man kan på på stranden. Skal man have en badedragt, kan det dog være svært at finde ud af, hvilken model man skal købe, til sin egen kropstype. En badedragt med bøjle er en oplagt mulighed, hvad end man er spinkel af bygning, lidt større, om man har stor eller lille barm. I følgende tekst får du et par gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en badedragt med bøjle.

I hvilke designs fås badedragter med bøjle?

Badedragter med bøjle fås, som med mange andre badedragter, i en masse forskellige designs. Nogle af dem er lavet som sportsmodeller, således at de giver ekstra god komfort til dig, der vil svømme. Den ekstra komfort gør, at alt sidder, som det skal, selvom du svømmer hurtigt gennem vandet.

Badedragter med bøjle fås også i modeller, der er velegnede til stranden. Det kan eksempelvis være, de går langt ned i ryggen eller har detaljer, der lægger fokus på udseendet, på komforten, eller at de skal være gode at svømme i.

Fås badedragter med bøjler i store størrelser?

Som ofte er det til at få badedragter med bøjler i ekstra store størrelser. Dette skyldes, at kvinder i store størrelser også ofte har en større barm, og dermed har brug for ekstra støtte via en bøjle i badedragten. Mange af badedragterne til de store størrelser har også andre funktioner, der gør, at komforten bliver rarere for dig, der er stor i størrelsen.

Kan man bruge badedragter med bøjler, hvis man har en lille barm?

Som nævnt kan badedragter med bøjle passe diverse kropstyper. Dog er de især velegnede til kvinder med stor barm. Har man stor barn, kan det være ubehageligt med en badedragt med lidt eller ingen støtte.

Er der bøjler i din badedragt, giver dette en del ekstra støtte til barmen, så man ikke behøver være nervøs, når man skal på stranden i sommertimerne. Men man kan sagtens benytte en badedragt med bøjler, selvom man har en lille barm.

Dog skal man være opmærksom på, at der er mange af badedragterne, der har ekstra stof på barmen, hvilket godt kan pose, hvis man ikke kan fylde badedragten ud på barmen.