Velkommen til Badedragt.dk. Her på siden elsker vi Badedragter med ben, og derfor vil vi gerne hjælpe dig til at finde den helt rigtige Badedragt med ben. Som du kan se nedenfor er der nok at vælge imellem, men vi håber at vores oversigt gør valget lidt nemmere.

Udvalgte Tilbud på Badedragter med ben

Vores robot har i nat helt automatisk kravlet mange danske forhandlere igennem for opdaterede priser og tilbud på Badedragter med ben, og har fundet nedenstående produkter til os her på Badedragt.dk. Vi håber du kan bruge det vi har fundet (selv om fejl kan forekomme, da det jo sker automatisk).

Grå badedragt i store størrelser med grønne striber og korte ben

Grå badedragt med grønne striber og ben fra Mirou. Benene går til øverst på låret og gør, at man føler sig mere påklædt. På ryggen har den en flot bryderyg, som er med til at skabe ekstra...

Konges Sløjd badedragt, Mommy & Me - Ruben Rose

Fantastisk fin badedragts fra danske Konges Sløjd - Badedragten har UPV50+ solfilter, der beskytter mod 98,8% af solens stråler og de fine flæser gør den til en drøm i strandkanten. * Materiale:...

Sort badedragt i store størrelser med hvide striber og korte ben

Enkel sort badedragt med hvide kontrast striber fra Mirou. Det specielle ved denne badedragt er at den er med ben, så man føler sig mere påklædt. Benene går til øverst på låret. Den er flot...

Sort badedragt med ben og blå striber

Enkel sort badedragt med ben og blå kontrast striber fra Mirou. Denne badedragt er med ben som går til øverst på låret. Man føler sig derved mere påklædt når man har den på. Den er flot og...


Ikke flere produkter

Fortæl meget gerne dem du taler med om Badedragt.dk – det vil være en kæmpe hjælp.

Vi håber du kunne bruge dagens tilbud til noget. Husk vi opdaterer produkter og priser hver nat, så hvis du ikke køber i dag så gem Badedragt.dk som bogmærke og besøg os snart igen til flere gode tilbud på badedragter med ben.

Købsguide til badedragt med ben

Alle har brug for badetøj engang imellem – om så det er for en svømmetræning, til vandpolo, pjask i poolen eller en tur på stranden. En badedragt med ben er lidt af en genre for sig, men rigtig mange kvinder er faktisk vilde med denne type badedragt. De er nemlig rigtig komfortable.

Af den grund er det også helt fantastisk, at badedragten med ben efterhånden vinder mere og mere indpas i svømmemiljøer rundt omkring. Og det til trods for at denne type badedragt var alt, man kendte for hundrede år siden.

Er du også interesseret i trenden, så er der nogle ting, som er vigtige at vide, inden man køber. Læs derfor med her for inspiration.

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

Vælg en badedragt med ben, hvis du gerne vil indskrive dig i den vintage tradition, som er blevet skabt. Fra 1900 begyndte badekjolen at blive mindre: Først forsvandt ærmerne, og så blev benene kortet af til midten af låret.

Denne version af badedragten, som vi kender den i dag men med ben, var uhyre populær i 1910’erne, i the roaring 20s og helt op til 60’erne, hvor både ærmer og ben langsomt blev kortere. En badedragt med ben til damer var fantastisk mode, og det er da også derfor, at vi på stranden i dag ser flere retro badedragter i denne stil.

Disse typer badedragte har gerne polkaprikker, striber, en sweetheart neckline, brede stropper eller ingen stropper og en synlig talje. For at matche den retro strandmode gå da efter disse ting.

Overvej også hvilke farver der klæder din hudtone og udforsk diverse, interessante mønstre. Hvis du derimod er interesseret i en badedragt med ben til sport, så er der helt andre aspekter, som er vigtige.

Kan jeg købe badedragt med ben til sport?

Kigger man på de professionelle, kvindelige svømmere, så ser man, at deres badedragter ingen ben har, men derimod blotter hoften.

Det skyldes, at det er lettere at glide gennem vandet, når der er såkaldt mindre ‘drag’, altså modstand, som kan sænke dig. Er du ikke topatlet, kan du dog sagtens vælge en svømmedragt med ben til brug til svømmetræningen.

Disse såkaldte legsuits ser sporty ud og er gerne lavet af en form for spandex. De er perfekte, hvis du gerne vil have, at din krop bliver dækket en smule mere for komfortens skyld.

Lige omkring låret og hoften er et område, vi kvinder ikke nødvendigvis er ovenud lykkelige for at vise frem. Så mangler du selvtilliden til at gå ud i badedragt med bare ben og hofter, er en sporty legsuit et oplagt valg.

De er også helt perfekte, hvis du er glad for at dyrke vand aerobics.

Er du heller ikke glad for at barbere din bikinilinje, men alligevel har kvaler med at vise det frem, så er det problem også løst med en legsuit.

Hvilke mærker laver en god badedragt med ben til kvinder?

Er du ude efter en sportslig badedragt med ben som dame, så er Speedo, Adidas og Arena bestemt nogle af topmærkerne at gå til.

Er du vildere med et blomstret eller farvet look, til når du skal dase på stranden, så har Seafolly nogle virkelig fine badedragter med ben til kvinder. Du kan selvfølgelig også altid vælge at købe en almindelig badedragt og kombinere den med mønstrede eller sporty badeshorts eller spandex.