Vi har lavet Badedragt.dk så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige Adidas badedragt. Frem for selv at skulle finde hvert produkt på forskellige forhandlere kan du nu få overblikket samlet ét sted – nemt og overskueligt. God fornøjelse, og tak fordi du benytter vores side

Adidas badedragt Tilbud

Vi vil gerne vise de mest opdaterede tilbud på Adidas badedragter i 2021, og derfor har vores robot hele natten helt selv kravlet adskillige onlinebutikker igennem for gode priser.

Dem kan du se lige her på Badedragt.dk. Vi håber der er et godt tilbud du kan bruge, og beklager hvis robotten har lavet fejl (den er ikke helt trænet endnu).


Vi håber at der blandt ovenstående produkter var et godt Adidas badedragt tilbud du kunne bruge.

Hivs ikke så husk at vi stadig udvikler vores robot.

Prisrobotten finder derfor ikke alle produkter. Du kan derfor med fordel alligevel klikke dig ind på den enkelte forhandler.

Du kan også komme tilbage i morgen og se hvad vi har fundet af gode Adidas badedragter der.

Fortæl også meget gerne din omgangskreds om Badedragt.dk – det vil være en stor hjælp.

Købsguide til Adidas badedragt

Adidas er en af de største firmaer i verden til at producere højteknologisk og moderigtigt sportstøj. Selvom de er dygtige til det hele, betyder det ikke at en Adidas badedragt er mindre end helt fantastisk.

Hvad enten du er vild med et klassisk sort look med hvide striber eller foretrækker et væld af farver, så har Adidas en badedragt i din stil. Og selvfølgelig udformet helt rigtigt for at gøre dig så hurtig som muligt, når du glider gennem vandet.

Overvejer du, om din næste badedragt skal være fra Adidas, så kommer her, alt hvad du har brug for at vide, før du køber

Hvad kendetegner Adidas badedragter?

Adidas laver tøj og sko til alle slags atleter, lige fra topprofessionelle til helt almindelige mennesker og motionister.

Også deres Swimwear er af utrolig kvalitet.

Det som kendetegner Adidas er selvfølgelig deres logo med de tre striber, som går igen på meget af deres tøj. De tre striber finder du også på mange af deres badedragt-modeller

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

En Adidas badedragt har et sporty look, og striberne får badedragten til at sidde rigtig pænt. Så selvom du skal på stranden, kan du sagtens vælge en Adidas badedragt.

Her gælder det nemlig om at gå efter de pangfarvede modeller, så de passer til strandlivets glade dage. Adidas har også et godt samarbejde med Stella McCartney, som har designet nogle interessante og groundbreaking badedragtsmodeller – disse er også helt oplagte at tage på på stranden

Hvilken Adidas badedragtmodel er bedst?

Grundet det sportslige udseende er en badedragt fra Adidas oplagt at bruge i svømmehallen – selv hvis du svømmer på højt niveau. Vælg for eksempel en Adidas Performance badedragt i sort.

Denne model er designet til at performe i og får dig til at føle dig let og uhindret, når du svømmer. En helt ny satsning fra Adidas er Adizero-modellerne. Disse bruges især af de atleter, som er sponsoreret af Adidas. Adizero badedragen er af et stof, som på grund af en høj sammenpresning er stærkt og holdbart. Badedragten har ben, så den næsten går ned til knæene og halsudskæringen er høj – på denne måde kommer der nemlig mindre vand gennem dragten. Så hvis du er seriøs svømmer og gerne vil prøve noget nyt med en Adidas badedragt med ben, så er det en Adizero-model, du skal gå efter

Hvor kan man købe en Adidas badedragt?

Adidas badedrager fås i sportsbutikker, men på grund af den store konkurrence blandt badetøjsproducenter, er udvalget på nettet klart størst, og du kan finde både en badedragt dame eller en junior til børn. Her er der også god mulighed for at finde en badedragt på tilbud.

2Købsguide til Adidas badedragt

Hvad kendetegner Adidas badedragter?

Adidas laver tøj og sko til alle slags atleter, lige fra topprofessionelle til helt almindelige mennesker og motionister. Også deres Swimwear er af utrolig kvalitet. Det som kendetegner Adidas er selvfølgelig deres logo med de tre striber, som går igen på meget af deres tøj.

De tre striber finder du også på mange af deres badedragt-modeller

Hvilken badedragt skal jeg vælge?

En Adidas badedragt har et sporty look, og striberne får badedragten til at sidde rigtig pænt.

Så selvom du skal på stranden, kan du sagtens vælge en Adidas badedragt. Her gælder det nemlig om at gå efter de pangfarvede modeller, så de passer til strandlivets glade dage. Adidas har også et godt samarbejde med Stella McCartney, som har designet nogle interessante og groundbreaking badedragtsmodeller – disse er også helt oplagte at tage på på stranden

Hvilken Adidas badedragtmodel er bedst?

Grundet det sportslige udseende er en badedragt fra Adidas oplagt at bruge i svømmehallen – selv hvis du svømmer på højt niveau.

Vælg for eksempel en Adidas Performance badedragt i sort. Denne model er designet til at performe i og får dig til at føle dig let og uhindret, når du svømmer.

En helt ny satsning fra Adidas er Adizero-modellerne. Disse bruges især af de atleter, som er sponsoreret af Adidas. Adizero badedragen er af et stof, som på grund af en høj sammenpresning er stærkt og holdbart.

Badedragten har ben, så den næsten går ned til knæene og halsudskæringen er høj – på denne måde kommer der nemlig mindre vand gennem dragten. Så hvis du er seriøs svømmer og gerne vil prøve noget nyt med en Adidas badedragt med ben, så er det en Adizero-model, du skal gå efter

Hvor kan man købe en Adidas badedragt?

Adidas badedrager fås i sportsbutikker, men på grund af den store konkurrence blandt badetøjsproducenter, er udvalget på nettet klart størst, og du kan finde både en badedragt dame eller en junior til børn. Her er der også god mulighed for at finde en badedragt på tilbud